Η Μίνα Αρναούτη ξεσπά: «Αφού δεν οδηγούσε ο Παντελίδης, όπως θέλετε να πιστεύετε…»»
Mε μια αιχμηρή ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, δεν έκρυψε την έντονη ενόχλησή της🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η Μίνα Αρναούτη για άλλη μια φορά τράβηξε όλα τα βλέμματα. Πιο συγκεκριμένα, το ξέσπασμα της προκάλεσαν για μία ακόμη φορά μηνύματα και σχόλια που δέχτηκε στα social media και αφορούσαν το θανατηφόρο τροχαίο, στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης.
Με μια αιχμηρή ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, δεν έκρυψε την έντονη ενόχλησή της, ενώ παράλληλα τόνισε πως η υπόθεση έχει μπει στο αρχείο.
«Αφού δεν οδηγούσε ο Παντελίδης -όπως θέλετε να πιστεύετε -πως μπήκα σε αμάξι που οδηγούσε εκείνος μεθυσμένος -σύμφωνα πάλι με όσα μου χρεώνετε- ρε παιδιά; Ποια είμαι ο Τσακ Νόρις;Αποφασίστε επιτέλους γιατί τα δικαστήρια μάλλον είναι άχρηστα για στους δικαστές του πληκτρολογίου. (Να θυμίσω ότι η υπόθεση έχει πάει αρχείο με οδηγό τον Παντελή και από τον εισαγγελέα Εφετών)
Επίσης όλη μέρα κάθεστε και στέλνετε μηνύματα και γράφετε σχόλια κάτω από φωτογραφίες μου για να με προκαλείτε να απαντήσω και όταν νευριάσω και απαντήσω λέτε «γιατί ασχολείσαι»! Είναι φοβερό όλο αυτό το χάλι!», έγραψε χαρακτηριστικά η Μίνα Αρναούτη.
Γεωπολιτικό αλαλούμ: Ο Τραμπ στέλνει 5.000 στρατιώτες στην Πολωνία και προκαλεί σύγχυση στην Ευρώπη
Χανιά: Σε κρίσιμη κατάσταση το 3χρονο κοριτσάκι - Συνελήφθη η μητέρα, ανθρωποκυνηγητό για τον πατέρα
Live Ολυμπιακός - Φενερμπαχτσέ: Ο μεγάλος ημιτελικός του Final Four της Euroleague
Στο «φως» νέα αρχεία για UFO από τις ΗΠΑ: Οι «πύρινες μπάλες», τα έγγραφα και τα βίντεο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



