Άννα Φόνσου: «Είμαι κατά των ατόμων που χωρίς να έχουν σπουδάσει γίνονται ηθοποιοί»
Η ηθοποιός αναφέρει πως μετάνιωσε που ψήφισε να καταργηθεί η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και ότι πρέπει να επανέλθει🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η Άννα Φόνσου μίλησε στο «Πρωινό» για το επάγγελμα του ηθοποιού και τη διάσταση που έχει πάρει η συμμετοχή ανθρώπων από άλλους χώρους, όπως οι Γιώργος Αγγελόπουλος και Ειρήνη Καζαριάν, σε θεατρικές παραστάσεις. Ακόμη μίλησε για το αν μετάνιωσε για την ψήφο της για την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.
«Εμείς όλοι υπογράψαμε το επάγγελμα να είναι ελεύθερο γιατί το είπε η Μελίνα. Με την προϋπόθεση, όμως, ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι να έχουν τελειώσει μία σχολή. Εγώ δεν έχω καμία αντίρρηση η κοπέλα αυτή να βγει στη σκηνή, αλλά να ξέρει τι είναι ο Ίψεν. Στο θέατρο δεν φτάνει μόνο το ταλέντο, αλλά χρειάζεται και γνώσεις. Οι παλιοί ηθοποιοί, έπαιζαν για να ζήσουν. Όχι για να φανούν. Ξεκίνησαν με μικρούς ρόλους», ανέφερε η αγαπημένη ηθοποιός και πρόσθεσε λίγο πριν το τέλος της συνέντευξης ότι «αν είναι καλή η Καζαριάν, θα βγω να της ζητήσω συγγνώμη».
«Θύελλα» για το νομοσχέδιο ΥΠΕΝ: Οι fast track εργολαβίες για τη λειψυδρία, η εκτροπή του Αχελώου και το real estate σε 6.500 χωριά
Η αντεπίθεση Μητσοτάκη για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, η «νάρκη» Καρυστιανού και οι μεταγραφές του ΠΑΣΟΚ
Τα Κέντρα Υγείας στην Αττική μετατρέπονται σε «κέντρα συνταγογράφησης» λόγω υποστελέχωσης: Οι 5 μονάδες που «βουλιάζουν»
Ο σχεδιασμός του Μαξίμου μέχρι τις κάλπες: Τι είπε ο Μητσοτάκης για τον χρόνο των εκλογών και το διακύβευμα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



