Μπεκατώρου: Τι λέει για τις φήμες παραίτησης του Τζώρτζη Ποφάντη (vid)
Όσα δήλωσε στην εκπομπή Ευτυχείτε της Κατερίνας Καινούργιου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σε δημοσιογράφο της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου στο Open μίλησε η Μαρία Μπεκατώρου και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην απόφαση του ΑΝΤ1 να κάνει νέο κύκλο της εκπομπής «Your Face Sounds Familiar».
Όταν ερωτήθηκε για το αν συζήτησε και για τη ζώνη του σαββατοκύριακου που, όπως ακούγεται, ο σταθμός σκέφτεται να την ενεργοποιήσει ξανά, ξεκαθάρισε πως η ίδια δεν συμμετείχε σε αυτές τις συζητήσεις, καθώς φέτος είναι προσηλωμένη στο καθημερινό τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει και τώρα ξεκινά την προετοιμασία του νέου σόου μιμήσεων, που παρουσιάζει εδώ και πολλές τηλεοπτικές σεζόν.
Μεταξύ άλλων ερωτήθηκε αν ισχύουν οι φήμες παραίτησης του Chief Content Officer Τζώρτζη Ποφάντη από τη διεύθυνση προγράμματος του καναλιού του Αμαρουσίου.
Η Μαρία Μπεκατώρου ξεκαθάρισε πως άκουσε τις φήμες, αλλά ρώτησε σχετικά και δεν ισχύει, βάζοντας τέλος στα σενάρια.
«Ήθελα να καθαρίσω το μπάσκετ»: Όσα υποστήριξε ο Βαγγέλης Λιόλιος στην απολογία του για τα στημένα
Η αστραπιαία επιχείρηση για τον ιδιοκτήτη του «Χωριάτικο», οι φόβοι ότι θα φύγει στο εξωτερικό και η απάτη εκατομμυρίων
Έδωσε 1,5 εκατ. ευρώ για το σπίτι του και τώρα τον υποχρεώνουν να ξηλώσει την ανακαίνιση - Ο απίστευτος λόγος
Το απλό τεστ των 60 δευτερολέπτων που μπορεί να αποκαλύψει τον κίνδυνο πρόωρου θανάτου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



