Στην Κύπρο θα βρεθούν η Κέιτ και ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ
Ποιος ο σκοπός του ταξιδιού τους;🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Την βρετανική βάση Ακρωτηρίου στην Κύπρο θα επισκεφτούν ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ και η δούκισσα του Κέιμπριτζ Κέιτ Μίντλετον στις 5 Δεκεμβρίου, για να συναντηθούν ενόψει των εορτών με το προσωπικό που υπηρετεί εκεί, τις οικογένειές τους αλλά και μέλη της τοπικής κοινωνίας.
Μέσω Twitter, το Παλάτι του Κένσινγκτον ανακοίνωσε ότι το βασιλικό ζευγάρι θα παραστεί σε δύο εκδηλώσεις, σε Λονδίνο και Κύπρο, για στήριξη του στρατιωτικού προσωπικού και των οικογενειών τους που δεν θα είναι μαζί κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου.
Σε ανάρτησή τους στο Twitter οι Βρετανικές Βάσεις αναφέρουν ότι αναμένουν να καλωσορίσουν τον Δούκα και τη Δούκισσα του Κέιμπριτζ τον επόμενο μήνα.
Διαβάστε ακόμη
Οργή κατά ΔΕΔΔΗΕ: «Κατηγορούν τον γιο μου για ρευματοκλοπή ύψους 2.100 ευρώ από τότε που ήταν ανήλικος»
Τι έδειξε το νέο πόρισμα του ΕΟΔΑΣΑΑΜ για την τραγωδία στα Τέμπη - Στο μικροσκόπιο για έλεγχο όλα τα επιβατικά τρένα
Επανάσταση στην Ιατρική: Η πρώτη μεταμόσχευση προσώπου με δότρια γυναίκα που υποβλήθηκε σε υποβοηθούμενη ευθανασία
Συνταγματική Αναθεώρηση: Πώς ξεκινά, πώς ολοκληρώνεται και οι κρίσιμες πλειοψηφίες στη Βουλή
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



