Τεό Θεοδωρίδης: Οι δηλώσεις για τα δίδυμα στο «Ευτυχείτε» (vid)
Όσα δήλωσε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο Τεό Θεοδωρίδης και η σύντροφός του Αγνή Μάρα έγιναν γονείς. Το ζευγάρι απέκτησε δίδυμα και ο ευτυχής πατέρας έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open το πρωί της Δευτέρας (26/11).
Όπως δήλωσε ο Τεό Θεοδωρίδης μιλώντας στις αδελφές Ράντη που βρέθηκαν στο μαιευτήριο, τα μικρά, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι, είναι υγιέστατα και τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Τα παιδάκια θα πάρουν τα ονόματα των παππούδων τους, ενώ το ζευγάρι δεν σκοπεύει ακόμα να κάνει θρησκευτικό γάμο –έχουν ήδη κάνει σύμφωνο συμβίωσης.
Όπως έχει δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή του το μοντέλο και ηθοποιός με τη σύντροφό του γνωρίζονται πολλά χρόνια και στην αρχή ήταν απλά φίλοι. Ήρθαν πιο κοντά μετά τον εγκλεισμό του και μετά την αποφυλάκιση και τη νέα αρχή στη ζωή του η Αγνή Μάρα είναι ο άνθρωπος που βρίσκεται συνέχεια στο πλευρό του.
Πώς φτάσαμε στη σύλληψη των γιατρών για τον θάνατο του Μαζωνάκη - Οι κάμερες και το μηχάνημα πλασμαφαίρεσης
Τραγωδία στην Ελβετία: Πολύνεκρο τροχαίο μετά από ανατροπή τουριστικού λεωφορείου
Απίστευτο λάθος σε βρεφονηπιακό σταθμό στη Δάφνη: Έβαλαν απορρυπαντικό στο φαγητό αντί για ξύδι
«Μόνο στη Νέα Υόρκη»: Άνδρας χόρευε πάνω σε νταλίκα εν κινήσει - Το βίντεο που έγινε viral
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



