Μαρέβα Μητσοτάκη: Με δημιουργία του σχεδιαστή Βασίλη Ζούλια στη Σανγκάη (pic)
Η σύζυγος του πρωθυπουργού εμφανίστηκε με τουαλέτα του Έλληνα σχεδιαστή, Βασίλη Ζούλια🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μια εντυπωσιακή σμαραγδί τουαλέτα του Έλληνα σχεδιαστή Βασίλη Ζούλια φόρεσε η Μαρέβα Μητσοτάκη Γκραμπόφσκι στο επίσημο δείπνο που παρέθεσε ο ο Πρόεδρος της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, Xi Jinping, στο πλαίσιο της Έκθεσης Τουρισμού της Σανγκάης. Η σύζυγος του Έλληνα πρωθυπουργού ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια αναμνηστική φωτογραφία από το δείπνο.
Στη φωτογραφία, εκτός από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη σύζυγό του, διακρίνουμε τον Κινέζο πρόεδρο με τη σύζυγό του, τον πρόεδρο της Τζαμάικας με τη σύζυγό του και τον πρόεδρο Μακρόν με την πάντα εντυπωσιακή Μπριζίτ. Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον της, η Μαρέβα Μητσοτάκη στις εμφανίσεις της στο εξωτερικό θα προτιμά ρούχα ταλαντούχων Ελλήνων σχεδιαστών, και όχι μόνο δημιουργίες από τον δικό της οίκο.
Δείτε την ανάρτηση:
Στην έκθεση της Σανγκάης, στην οποία η Ελλάδα είναι τιμώμενη χώρα, συμμετέχουν δια των εκπροσώπων τους περισσότερες από 60 ελληνικές επιχειρήσεις από διάφορους τομείς, όπως τον τουρισμό και τη ναυτιλία. Επίσης έχουν οργανωθεί από το Enterprise Greece περισσότερες από 200 κατ’ ιδίαν συναντήσεις μεταξύ Ελλήνων και Κινέζων επιχειρηματιών , καθώς και επιχειρηματικές συναντήσεις με κρατικούς φορείς.
Σε δυο φάσεις η κακοκαιρία: Βροχές, 8 μποφόρ και πτώση της θερμοκρασίας - Οι περιοχές που θα βρεθούν στο επίκεντρο
Pizza Fan: «Φοβούνται; Τι φοβούνται;» - Αποκαλυπτικοί διάλογοι για την απάτη με τα «κεράσματα», στην Ευελπίδων ο ιδιοκτήτης
Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου νοσηλεύεται με σοβαρό πρόβλημα υγείας σε ιδιωτικό θεραπευτήριο
Χωριάτικο: Το χρυσό κόλπο με τις 25 παραλίες - φιλέτα στη Ρόδο - Έκαναν προσφορά 600.000 ευρώ και δεν πλήρωναν ποτέ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



