Ο Κερέμ από το Κόκκινο Ποτάμι μιλά για το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη
Ο ταλαντούχος ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή του στη σειρά του Μανούσου Μανουσάκη και τα κοινά στοιχεία που έχει ο τηλεοπτικός του χαρακτήρας με αυτό που είναι στην πραγματική του ζωή🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

O Θοδωρής Φραντζέσκος, ο οποίος υποδύεται τον Κερέμ στο «Κόκκινο Ποτάμι» μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα» και αποκάλυψε πως η απόφασή του να ασχοληθεί με την υποκριτική ήρθε μετά από ένα μικρό εγκεφαλικό που υπέστη όταν ήταν φοιτητής.
«Σπούδασα Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Ηράκλειο της Κρήτης. Κάποια στιγμή στο τρίτο έτος αποφάσισα να τα αφήσω όλα πίσω μου. Ξαφνικά εκεί που μιλούσα, ήμουν με τον πατέρα μου, άρχισα να χάνω τα λόγια μου. Καταλάβαινα τα πάντα αλλά δε μπορούσα να αρθρώσω λέξη. Κάτι σαν μικρό εγκεφαλικό. Πήγα στο νοσοκομείο όπου έμεινα μια εβδομάδα. Ήταν αυτό που με βοήθησε στο να σιγουρέψω την απόφασή μου να αφήσω τη Διοίκηση Επιχειρήσεων και να ασχοληθώ με την υποκριτική» ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός.
Δεύτερη εφιαλτική νύχτα στο Πόρτο Γερμενό: Ώρες αγωνίας με νέες εκκενώσεις - Μάχη από 500 πυροσβέστες
Συναγερμός στα Άνω Λιόσια: Τον βρήκαν νεκρό με τραύμα στο κεφάλι μέσα σε αυτοκίνητο
Τον γνώρισε σε ιστοσελίδα γνωριμιών και την δολοφόνησε μαζί με τη 2χρονη κόρη της - Το χρονικό του τρόμου
Επιστήμονες προειδοποιούν: Το Ελ Νίνιο φέρνει καρχαρίες και δηλητηριώδη φίδια σε νέες θάλασσες
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



