Άγριες Μέλισσες: Η Κατερίνα Διδασκάλου αποκάλυψε τι κάνει στα γυρίσματα με «Λενιώ» και «Ασημίνα»
Μαζί συμμετέχουν συνήθως σε πολύ σκληρές σκηνές γεμάτες με αντιπάθεια ανάμεσα στους ρόλους τους🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η Κατερίνα Διδασκάλου είναι από τα λίγα πρόσωπα της σειράς «Άγριες Μέλισσες» που το όνομα του ρόλου της δεν κατάφερε να την επισκιάσει. Δεν είναι γνωστή ως Μυρσίνη, όπως συνέβη με τη Μαρία Κίτσου και την Έλλη Τρίγγου για παράδειγμα. Έχει ξανασυστηθεί πολλάκις στο κοινό στο παρελθόν κι αυτός είναι ο λόγος που ο κόσμος την ξέρει με το ονοματεπώνυμό της.
Μιλώντας στη Φωλιά των ΚουΚου, η Κατερίνα Διδασκάλου αναφέρθηκε κατά κύριο λόγο στις Άγριες Μέλισσες, στο πώς την αντιμετωπίζει ο κόσμος, απαντά για την δίψα του κοινού για περισσότερο σεξ και θάνατο στη σειρά, ενώ αποκαλύπτει και πώς είναι στα διαλείμματα των γυρισμάτων με τη Μαρία Κίτσου και την Τρίγγου, με τις οποίες μοιράζεται συνήθως έντονα αρνητικές σκηνές.
«Έτοιμη η Ελλάδα να συνδράμει»: Ο Μητσοτάκης μίλησε με τον Νετανιάχου και τον πρόεδρο του Λιβάνου
«Τον μαχαίρωσα στην πλάτη»: Δολοφόνος γελά λίγο μετά την εν ψυχρώ δολοφονία φοιτητή
Γλέντι εκτός ελέγχου στην Εύβοια: Ξέμειναν από πιάτα και έσπαγαν λεκάνες με ηλεκτρικό τρυπάνι
Πώς είναι να ανακαινίζεις σπίτι 500 ετών; Το δηλητήριο, τα σάπια υλικά και ο απολιθωμένος αρουραίος
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



