Βασίλης Μίχας: «Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση»
Ο πρωταγωνιστής της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1, «Επιστροφή», μίλησε για όλα στο DownTown Κύπρου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο Βασίλης Μίχας μίλησε στον δημοσιογράφο Γιάννη Χατζηγεωργίου και μεταξύ άλλων αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωής και της προσωπικότητάς του.
Ο 26χρονος ηθοποιός εξομολογήθηκε πως στο παρελθόν έχει δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση στη δουλειά, όπως αρκετά μοντέλα. Ωστόσο, το αντιμετώπισε ψύχραιμα, αν και τον ενόχλησε, και έβαλε τα όρια ώστε να σταματήσει αμέσως αυτή η συμπεριφορά.
Όσο για το αν λαμβάνει στα social media μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου, ο ίδιος απάντησε: «Έχω δεχτεί αρκετά. Νομίζω πως πλέον ο κόσμος έχει μια άνεση στο να στέλνει προκλητικές φωτογραφίες και να γράφει σεξουαλικά μηνύματα. Εντάξει, πλάκα έχει, εγώ τα αντιμετωπίζω με χιούμορ».
Του αρέσει να κοιμάται μόνος γιατί με τις αγκαλιές πιάνεται, ενώ τον τελευταίο καιρό, από την κούραση, ξαπλώνει στο κρεβάτι με τα ρούχα.
«Σε πήρα στο λαιμό μου»: Το SMS από τον υπνοθεραπευτή μετά τον θάνατο του Μαζωνάκη και οι χειρόγραφες συνταγογραφήσεις
«Φωτιά» στη τιμή της φέτας: Γιατί θα φτάσει έως τα 16 ευρώ το κιλό - Οι δύο αιτίες
Σοκαριστικό βίντεο: Πολίτες κάνουν ΚΑΡΠΑ σε ζευγάρι που χτυπήθηκε από κεραυνό ενώ περπατούσε
Άνετα καθίσματα και δωρεάν Wi-Fi: Αυτές οι αεροπορικές διαθέτουν την καλύτερη οικονομική θέση
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



