Ο Γιάννης Σπαλιάρας ετοιμάζει βαλίτσες για Ιράν: Η νέα σειρά που θα πρωταγωνιστήσει
Η αποκάλυψη που έκανε ο ηθοποιός και μοντέλο στα social media - Η συμβουλή που έδωσε στους followers του λίγο πριν μπει το 2020🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Κατά καιρούς παρακολουθούμε αρκετούς Έλληνες ηθοποιούς να προσπαθούν για μια καριέρα στο εξωτερικό. Πολλοί από αυτούς μάλιστα, εγκαταλείπουν την Ελλάδα για να ανοίξουν τα φτερά τους επαγγελματικά. Ο Γιάννης Σπαλιάρας, μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Instagram, αποκάλυψε πως μετά τη μεξικάνικη σειρά «El Señor de los Cielos», θα πρωταγωνιστήσει σε ιστορική σειρά της ιρανικής κρατικής τηλεόρασης που θα θυμίζει ντοκιμαντέρ.
«21 Μαΐου στα γενέθλια μου καβάλησα άλογο στην παραλία Λιτοχώρου Πιερίας. Αν μου έλεγες ότι μέσα σε 6 μήνες περίπου από τότε θα έχω παίξει σε διεθνή τηλεοπτική σειρά στο Μεξικό και ότι θα προετοιμάζομαι για την δεύτερη διεθνή συνεργασία μου στο Ιράν κάνοντας ιππασία για τις ανάγκες του ρόλου φυσικά δεν θα το πίστευα και για να είμαι ειλικρινής είναι ένα σενάριο που δεν θα μπορούσα ούτε να το φανταστώ.
Από την εμπειρία μου αυτή έχω να σας πω να μην το βάζετε κάτω, να κάνετε όνειρα, να βάζετε στόχους και να μην σταματάτε να προσπαθείτε. Να τους πετύχετε ότι κι αν συμβαίνει γύρω σας. Να μην απογοητεύεστε γιατί δεν ξέρετε τι ξημερώνει. Αν είστε χωρίς δουλειά, χωρίς λεφτά και χωρίς το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει αυτό δεν μειώνει την αξία σας σαν άνθρωπο, ούτε τις ικανότητες σας, ούτε το ταλέντο σας γι' αυτό που αγαπάτε. Καλή Χρόνια σε όλους» έγραψε ο ηθοποιός και μοντέλο στα social media.
Ο αντίκτυπος της ομιλίας Τσίπρα σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, η απάντηση Φάμελλου για τα περί ιδιοτέλειας και ο υπερ-γουρλής Μαγειρίας που πήρε δώρο μια Ferrari
Από το Καστέλι μέχρι τον ΒΟΑΚ και το μετρό: Αποζημιώσεις εκατοντάδων εκατ. ευρώ απειλούν μέχρι και να διπλασιάσουν το κόστος των μεγάλων έργων
Κακοκαιρία Byron: «Βροχή» τα 112 όλη τη νύχτα - Πώς θα κινηθούν οι καταιγίδες τις επόμενες ώρες
Αμετακίνητοι οι αγρότες στα μπλόκα - Ποιες κινήσεις εξετάζει η κυβέρνηση
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




