Στάθης Αγγελόπουλος: Ακόμα δέχομαι bullying για την τσιγγάνικη καταγωγή μου (vid)
Ο γιος του αείμνηστου Μανώλη Αγγελόπουλου είναι περήφανος για τη φυλή και την καταγωγή του μπαμπά του🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» μίλησε ο Στάθης Αγγελόπουλος, με αφορμή τη κυκλοφορία του νέου του τραγουδιού «Ηρθαν τα Χριστούγεννα» που αφιερώνει στην κορούλα του, Ευθυμία-Αννα. Ο γνωστός τραγουδιστής έχει δύο παιδιά. Μία μικρή κόρη και έναν γιο που σπουδάζει στην Αμερική και ασχολείται με την ηχοληψία και τη μουσική παραγωγή.
Παράλληλα, ο γιος του αείμνηστου Μανώλη Αγγελόπουλου παραδέχθηκε πως με τις πρώην γυναίκες του δεν έχει τις καλύτερες σχέσεις, ενώ αποκάλυψε πως μέχρι και σήμερα δέχεται bullying για την τσιγγάνικη καταγωγή του: «Μέχρι και τώρα δέχομαι bullying που ο πατέρας μου ήταν τσιγγάνος. Δεν έχει αλλάξει αυτό. Στην οικογένεια είμαστε περήφανοι για τη φυλή και την καταγωγή του μπαμπά μου. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα, το πρόβλημα το έχουν αυτοί. Οι άλλοι».
Σάλος στον Λευκό Οίκο: Καταγγελίες για «εξαφανισμένα» 5,6 εκατ. δολάρια - Ο Τραμπ και το παρασκήνιο
Τραγικός ο απολογισμός από την κακοκαιρία σε Ρόδο και Εύβοια - Ένας νεκρός και μεγάλες καταστροφές
Η ιστορία του αγώνα ενός πατέρα που ο γιος του έβαλε τέλος στη ζωή του όταν έπεσε θύμα sextortion
Η νέα γενετική τεχνική που εντοπίζει σχεδόν κάθε λοίμωξη στη «μάχη» πρόληψης νέας πανδημίας
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



