Νίκος Πολυδερόπουλος: Οι Άγριες Μέλισσες, η χρεοκοπία και το σήριαλ που δεν θα γίνει
Από κομπάρσος στη «Λόλα» στην καθημερινή σειρά «Τατουάζ» ως serail killer και στη θεατρική παράσταση του Λάκη Λαζόπουλου, «Βρε καλώς τους»🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μία αρκετά ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο Νίκος Πολυδερόπουλος στην πρωινή εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου», το πρωί της Πέμπτης (9/1). Αρχικά, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για το γεγονός ότι φέτος βρίσκεται εκτός τηλεόρασης, παρά την περσινή του επιτυχία ως «Ορφέας» στο «Τατουάζ».
«Το πρότζεκτ που είχα δώσει τα χέρια με τον Ανδρέα Γεωργίου έχει σταματήσει. Δεν ξέρω τι θα γίνει με το συγκεκριμένο project. Είχα κάνει μια συζήτηση για τις Άγριες Μέλισσες, όπως είχα και προτάσεις για το Αν Ήμουν Πλούσιος, αλλά και το Γυναίκα Χωρίς Όνομα, αλλά όταν δίνουμε τον λόγο μας πρέπει να τον κρατάμε» αποκάλυψε ο Νίκος Πολυδερόπουλος.
Παράλληλα, αναφέρθηκε για την εποχή που δούλευε ως οικοδόμος, αλλά και για την πρώτη του δουλειά στην τηλεόραση που έμεινε απλήρωτος. Στη συνέχεια, μίλησε για το μαγαζί που άνοιξε και δεν πήγε καλά, αφήνοντας του χρέος 50.000 ευρώ.
Βρες την πρωτεύουσα του νομού: Έχεις τις γνώσεις να κάνεις το 10/10 μέσα σε 3 λεπτά;
Σκηνές χάους στο «Νήσος Σάμος»: Επιβάτες άναψαν τσιγάρο - Ενεργοποιήθηκε το σύστημα πυρόσβεσης
Σαν από ταινία της Disney: Το λιοντάρι που επανενώνεται με την οικογένειά του και σκορπά χαμόγελα
«Είμαι ο φιλικός ομοσπονδιακός δολοφόνος»: Ολόκληρο το μανιφέστο του 31χρονου δράστη στην Ουάσιγκτον - «Πολύ αντιχριστιανικό» το χαρακτήρισε ο Τραμπ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



