Πάνος Καλλίδης: Ο γιος του τον έστειλε εσπευσμένα στο νοσοκομείο
Ένα παιχνίδι με τον γιο του στάθηκε αφορμή να βρεθεί στο νοσοκομείο με δύο κατάγματα ο Πάνος Καλίδης🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο γιος του Πάνου Καλλίδη τον έστειλε κατά λάθος στο νοσοκομείο. Ένα παιχνίδι με τον 5,5 ετών γιο του Αριστείδη στο σπίτι τους στα νότια προάστια πήρε παράξενη τροπή, με αποτέλεσμα η σύντροφός του Λεάννα Μάρκογλου να τον μεταφέρει σε ιδιωτικό νοσοκομείο. Σύμφωνα με την Espresso, o Καλίδης junior αναπήδησε με δύναμη στο στήθος του μπαμπά του και τον τραυμάτισε, προκαλώντας του κατάγματα.
Η σύζυγος του Πάνου Καλλίδη και γνωστή make up artist, Λεάννα Μάρκογλου τον μετέφερε σε ιδιωτική κλινική, όπου οι γιατροί ύστερα από εξετάσεις διέγνωσαν κάταγμα στην αριστερή θωρακική πλευρά, με αποτέλεσμα να του παράσχουν εκτός από τις πρώτες βοήθειες και φαρμακευτική αγωγή με αναλγητικά για τους πόνους. Οι γιατροί τού σύστησαν ακινησία και προσοχή σε απότομες κινήσεις.
Σε τροχιά γενικευμένων κινητοποιήσεων οι αγρότες σε όλη τη χώρα - Εντείνεται η πίεση στο κυβερνητικό επιτελείο
Διπλό φονικό στη Φοινικούντα: Πώς ήρθε στο προσκήνιο ο ανιψιός για ηθική αυτουργία - Στη Βούλα οι συλλήψεις
Σε επτά κλινικές στην Ελλάδα το σπέρμα του δότη με το «γονίδιο του καρκίνου» - Τι είχε εντοπίσει γιατρός το 2020
Δικαστικός κλητήρας επέδωσε αγωγή για χρέη σε αγρότη στο μπλόκο των Πράσινων Φαναριών
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



