Rihanna: Χώρισε μετά από 3 χρόνια με τον Σαουδάραβα δισεκατομμυριούχο
Οι δυο τους ήταν μαζί από το 2017 και φαίνονταν πολύ ερωτευμένοι🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τον τελευταίο ένα χρόνο η Rihanna έχει μπει σε ένα mode φουλ επαγγελματικό, με πολλή δουλειά γύρω από την εταιρεία της Savage X Fenty. Αυτό μπορεί να έχει φέρει μεγάλο οικονομικό αποτέλεσμα και σε επίπεδο brand, όμως φαίνεται πως την απέσπασε αρκετά από την προσωπική της ζωή, με αποτέλεσμα να τελειώσει η μεγάλη σχέση της με τον Σαουδάραβα Hassan Jameel.
Όπως αναφέρει το US Weekly, η 31χρονη Rihanna και ο 31χρονος δισεκατομμυριούχος γόνος χώρισαν μετά από 3 χρόνια σχέσης. Αν και μέσα στο 2019 είχαν ακουστεί πολλά περί γάμου και της επιθυμίας των δύο να κάνουν μαζί οικογένεια, η απόσταση που δημιουργήθηκε από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της Rihanna που αυξήθηκαν κατακόρυφα, σε συνδυασμό με τις πολλές υποχρεώσεις του Jameel στη Σαουδική Αραβία, όπου έχει θεσμικό ρόλο, οδήγησαν στον χωρισμό.
Το «τρύπιο» σκεπτικό του Τζαβέλλα για την κατασκοπεία και τις υποκλοπές, το άδειασμα του Μαρινάκη στον Άδωνι και το «πέσιμο» του Λοβέρδου στον Σκέρτσο
Ποια θέματα άναψαν… φωτιές στο γαλάζιο εσωτερικό - Κινήσεις της κυβέρνησης για να μη φουντώσει η εσωστρέφεια
Κοινωνικές δομές χωρίς «δίχτυ ασφαλείας»: Κίνδυνος για βρεφονηπιακή φροντίδα και 18.000 θέσεις εργασίας
Στον «αέρα» ο διαγωνισμός για τις 1.000 κάμερες επιτήρησης στους δρόμους - Μετ' εμποδίων η διαδικασία για τα λεωφορεία
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




