Άννα Φόνσου: Αναρρώνει στο σπίτι της μετά το λιποθυμικό επεισόδιο
«Η πρόεδρος του Ιδρύματος «Το Σπίτι του Ηθοποιού» βρίσκεται στο σπίτι της - Ηρεμία και ξεκούραση της συνέστησε ο γιατρός της🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Λιποθυμικό επεισόδιο στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά είχε η Άννα Φόνσου. Η γνωστή ηθοποιός και πρόεδρος του Ιδρύματος ''Το Σπίτι του Ηθοποιού'', σύμφωνα με ανάρτηση στο Facebook στη σελίδα «Το σπίτι του ηθοποιού», αισθάνθηκε ίλιγγο και παρά την έντονη αδιαθεσία της ζήτησε συγνώμη από το κοινό και το ενημέρωσε ότι θα αποχωρήσει.
Η Άννα Φόνσου που βρίσκεται πλέον στο σπίτι της, ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή και όπως αναφέρει η ίδια ανάρτηση ο γιατρός της συνέστησε ξεκούραση.
Αναλυτικά η ανάρτηση
«Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ ΑΝΝΑ ΦΟΝΣΟΥ ΘΑ ΉΘΕΛΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΉΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΆΛΟ ΕΝΔΙΑΦΈΡΟΝ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΥΓΕΊΑ ΤΗΣ. ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΌΣΟ ΤΡΑΓΙΚΌ ΕΝΑ ΛΙΠΟΘΥΜΙΚΟ ΕΠΕΙΣΌΔΙΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΣΥΝΈΒΗ ΕΧΘΕΣ ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΎ ΘΕΑΤΡΟΥ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΈΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΙΛΙΓΓΟ ΠΟΥ ΑΙΣΘΆΝΘΗΚΕ. ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΈΝΤΟΝΗ ΑΔΙΑΘΕΣΊΑ ΤΗΣ ΑΠΈΔΕΙΞΕ ΓΙΑ ΆΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΆ ΠΟΣΟ ΓΕΝΝΑΊΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟΧΩΡΉΣΕΙ "ΣΥΓΝΏΜΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΑΛΛΟ". ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΌΧΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΕΓΡΑΨΑΝ. Ο ΓΙΑΤΡΌΣ ΤΗΣ ΣΥΝΈΣΤΗΣΕ ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΞΕΚΟΎΡΑΣΗ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΣΩΣΤΗ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ».
Η Ευρώπη σε δύο στρατόπεδα για ενέργεια και προϋπολογισμό - Οι «σκληροί» και οι πιέσεις της Ελλάδας
Νέα καταγγελία κατά της Γκίλφοϊλ: «Έχω εκρηκτικό ηχητικό από την Ελλάδα που μπορεί να ρίξει τον Τραμπ»
Κατασχέθηκαν φιαλίδια από το ιατρείο της οδού Καρνεάδου για τον θάνατο του Μαζωνάκη - Τι περιέχουν
AI και βιολογικά όπλα: Η προειδοποίηση της MI5 και η νέα ασύμμετρη απειλή
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



