Μαυρίδης: Φάρσα τον έκανε έξαλλο - σχεδόν έπεσε ξύλο (vid)
Και όταν ανακάλυψε τις κρυφές κάμερες κι έγινε ακόμα πιο έξαλλος!🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Προς υπεράσπιση μιας κοπέλας, την οποία κυνηγούσε ο σωματώδης σύντροφός της έσπευσε ο Γιώργος Μαυρίδης, ο οποίος σχεδόν έπαιξε ξύλο στο δωμάτιο που στήνει τις φάρσες η παραγωγή της εκπομπής The 2night Show.
Η φάρσα που στήθηκε για τον Μαυρίδη ήταν απόλυτα επιτυχημένη, αλλά τα πράγματα κόντεψαν να ξεφύγουν.
Ο Γιώργος Μαυρίδης καθόταν αμέριμνος στο καμαρίνι, όταν ξαφνικά μπήκε μια κοπέλα ζητώντας του βοήθεια. Από πίσω ακολούθησε ο υποτιθέμενος σύντροφός της, ο οποίος φώναζε σε έξαλλη κατάσταση.
Ο Μαυρίδης - χωρίς να διστάσει λεπτό - μπήκε στη μέση και προσπαθούσε να τον ηρεμήσει. Οι δύο άντρες για πολύ ώρα σπρώχνονταν σώμα με σώμα και η κατάσταση παραλίγο να ξεφύγει από τον έλεγχο. Όταν έφυγαν οι ηθοποιοί και ο Μαυρίδης ανακάλυψε τις κάμερες έγινε ακόμα πιο έξαλλος: «Έμενα βρήκατε ρε μ@λ@κες;»».
Ο Μαυρίδης έκανε και μια ανάρτηση στο Instagram μαζί με τον Αρναούτογλου λέγοντας:
«Εδώ βλέπετε μια φωτογραφία 2 πρώην φίλων γιατί μετά από το σημερινό δεν ξέρω πότε θα του ξαναμιλήσω...»
Ο «χάρτης των μπλόκων» σε όλη την Ελλάδα: Κλιμακώνουν την «εξέγερση» οι αγρότες - Ενισχύουν τις κινητοποιήσεις σε δρόμους, λιμάνια και τελωνεία
«Η κυβέρνηση εκβιάζεται από τα μπλόκα»: Προκλητικές δηλώσεις Σιμόπουλου για τους αγρότες
Ελεύθεροι επαγγελματίες: Αύξηση ασφαλιστικών εισφορών φέρνει το 2026 – Η κρίσιμη επιλογή του Ιανουαρίου
Ο Βαλάντης εκνευρίστηκε με τους μουσικούς του και τους «έφτυσε» επί σκηνής - Δείτε βίντεο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



