Best Friend’s Fear - Νάνσυ Παραδεισανού: Ξέσπασε σε κλάματα και χαστούκισε τον Πούμπουρα
Όλα ξεκίνησαν όταν η δημοσιογράφος πήγε σε ινστιτούτο ομορφιάς για ένα χαλαρωτικό μασάζ μαζί με τη συνάδελφό της, Άννα Ζηρδέλη🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Το βράδυ της Παρασκευής (31/1), ο Σάββας Πούμπουρας «υποδέχτηκε» μερικούς ακόμα ανυποψίαστους φίλους που ήρθαν αντιμέτωποι με κινηματογραφικά στημένες φάρσες όπου το παράδοξο και το τρομακτικό γίνονται πραγματικότητα.
Η Νάνσυ Παραδεισανού μαζί με την Άννα Ζηρδέλη πήγαν για να δοκιμάσουν την απόλυτη μέθοδο σύσφιξης. Το ιαματικό νερό από τα ηφαιστειακά πετρώματα της Κίνας, το οποίο αποτελεί το βασικό συστατικό της θεραπείας, δεν λειτούργησε ευεργετικά για την Άννα, η οποία έβγαλε εξανθήματα σε όλο το σώμα της.
Η Νάνσυ Παραδεισανού που είχε φτάσει, πλέον, στα όριά της αντάλλαξε και μερικά «γαλλικά» με τον υποτιθέμενο γιατρό. Εκείνη τη στιγμή, μπήκε στο δωμάτιο ο Σάββας Πούμπουρας, με τη δημοσιογράφο να του ρίχνει ένα χαστούκι γι’ αρχή και στη συνέχεια να πέφτει κλαίγοντας στην αγκαλιά του.
Ο Τραμπ αποκάλυψε πού σκοντάφτει η συμφωνία με το Ιράν - Η αλλαγή της τελευταίας στιγμής στο κείμενο
Θρίλερ στο Αίγιο: Συνελήφθη μετά από 27 χρόνια ο καταζητούμενος Τζέιμς Δαλαμάγκας - Ζούσε ως «Αντώνης Τζίμας»
Εντυπωσιακό βίντεο: Η στιγμή της κατολίσθησης στο όρος Καντήλι μετά τους ισχυρούς σεισμούς στην Εύβοια
Η Lego ανακοίνωσε το μεγαλύτερο σετ στην ιστορία της: Ένα αντίγραφο της Σαγράδα Φαμίλια με 12.060 κομμάτια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



