Για φοροδιαφυγή κατηγορείται η Σακίρα
Η εφορία κατηγορεί τη Σακίρα ότι δεν κατέβαλε τους φόρους της στην Ισπανία, το διάστημα που διέμενε εκεί, μεταξύ 2011-2014.🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σε βάρος της Κολομβιανής τραγουδίστριας Σακίρα θα ασκηθεί δίωξη από τις εισαγγελικές αρχές της Ισπανίας, καθώς κατηγορείται για φοροδιαφυγή ύψους 14,5 εκατομμυρίων ευρώ, μια κατηγορία που εκείνη αρνείται κατηγορηματικά, έγραψε η εφημερίδα El Pais.
Σύμφωνα με το σημερινό δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας, η εισαγγελία ενημέρωσε την τραγουδίστρια σχετικά με το πόρισμα της έρευνάς της και για το γεγονός ότι δεν σκοπεύει να βάλει την υπόθεση στο αρχείο, κάτι που σημαίνει πως θα καταθέσει επίσημα μήνυση σε βάρος της τις επόμενες ημέρες.
Ερωτηθείς από το Γαλλικό Πρακτορείο ένας εκπρόσωπος Τύπου της ισπανικής εισαγγελίας περιορίστηκε να πει ότι «καμία απόφαση δεν έχει ληφθεί» και ότι η υπόθεση «τελεί υπό διερεύνηση».
Όπως επισημαίνει η εισαγγελία, η εφορία κατηγορεί τη Σακίρα ότι δεν κατέβαλε τους φόρους της στην Ισπανία, το διάστημα που διέμενε εκεί, μεταξύ 2011-2014.
Οι διώξεις της εισαγγελίας αφορούν, ωστόσο, την περίοδο 2012-2014, καθώς όποια αδικήματα από το 2011 έχουν παραγραφεί.
Φρικιαστική γυναικοκτονία στην Ελβετία: 41χρονος αποκεφάλισε, τεμάχισε και πολτοποίησε τη σύζυγό του
Ο Πασχάλης Τερζής επιστρέφει στη μουσική βιομηχανία - Η αποκάλυψη του Χρήστου Νικολόπουλου
Βίντεο-σοκ από την Αττική Οδό: Η στιγμή που μηχανή παρασέρνει τροχονόμο για να ξεφύγει από μπλόκο
ΟΠΕΚΕΠΕ: Επιλεκτικές απαντήσεις και «δικαίωμα της σιωπής» από τον Ξυλούρη στην Εξεταστική
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



