Για φοροδιαφυγή κατηγορείται η Σακίρα
Η εφορία κατηγορεί τη Σακίρα ότι δεν κατέβαλε τους φόρους της στην Ισπανία, το διάστημα που διέμενε εκεί, μεταξύ 2011-2014.🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σε βάρος της Κολομβιανής τραγουδίστριας Σακίρα θα ασκηθεί δίωξη από τις εισαγγελικές αρχές της Ισπανίας, καθώς κατηγορείται για φοροδιαφυγή ύψους 14,5 εκατομμυρίων ευρώ, μια κατηγορία που εκείνη αρνείται κατηγορηματικά, έγραψε η εφημερίδα El Pais.
Σύμφωνα με το σημερινό δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας, η εισαγγελία ενημέρωσε την τραγουδίστρια σχετικά με το πόρισμα της έρευνάς της και για το γεγονός ότι δεν σκοπεύει να βάλει την υπόθεση στο αρχείο, κάτι που σημαίνει πως θα καταθέσει επίσημα μήνυση σε βάρος της τις επόμενες ημέρες.
Ερωτηθείς από το Γαλλικό Πρακτορείο ένας εκπρόσωπος Τύπου της ισπανικής εισαγγελίας περιορίστηκε να πει ότι «καμία απόφαση δεν έχει ληφθεί» και ότι η υπόθεση «τελεί υπό διερεύνηση».
Όπως επισημαίνει η εισαγγελία, η εφορία κατηγορεί τη Σακίρα ότι δεν κατέβαλε τους φόρους της στην Ισπανία, το διάστημα που διέμενε εκεί, μεταξύ 2011-2014.
Οι διώξεις της εισαγγελίας αφορούν, ωστόσο, την περίοδο 2012-2014, καθώς όποια αδικήματα από το 2011 έχουν παραγραφεί.
«Είμαστε έτοιμοι να πάμε Αθήνα να δούμε τον Μητσοτάκη» λένε οι αγρότες - Τι θα γίνει με τα μπλόκα και τα τρακτέρ
Ραγδαίες εξελίξεις: Οι ΗΠΑ αποσύρουν προσωπικό από μεγάλες βάσεις στη Μέση Ανατολή - «Μπορεί να δεχθούν επίθεση»
Εξαφάνιση 16χρονης από την Πάτρα: Ανήλικοι λένε ότι την εντόπισαν στην Ομόνοια - Τι εξετάζουν οι Αρχές
Ένα νεοκλασικό με θέα προς την Πλάκα και την Ακρόπολη γίνεται το μέλλον του ελληνικού βιβλίου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



