Σκέτη «κόλαση» η Πάολα στην πρεμιέρα της (vids)
Η σέξι τραγουδίστρια ανέβασε τη θερμοκρασία στο κόκκινο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Πιο σέξι από ποτέ εμφανίστηκε στην πίστα του Gazi Live η Πάολα στη χθεσινή πρεμιέρα της (7/12). Στην αρχή εμφανίστηκε με ένα σέξι ασημί κορμάκι που αναδείκνυε το γυμνασμένο κορμί της, ενώ λίγη ώρα μετά επέλεξε να φορέσει ένα αποκαλυπτικό κόκκινο φόρεμα.
Η γνωστή τραγουδίστρια μάγεψε για μια ακόμα φορά τους θαυμαστές της κάνοντας ένα show, όπως μόνο εκείνη γνωρίζει. Από την πρεμιέρα δεν θα μπορούσε να λείπει ο πατέρας της κόρης της και στενός συνεργάτης της Φώτης Ζογλοπίτης.
Αξίζει να αναφερθεί ότι το μεσημέρι της Πέμπτης ο Γιώργος Παπαδόπουλος ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πως αποχωρεί από το σχήμα μετά από διαφωνία που είχε με τον Νότη Σφακιανάκη.
Διαβάστε ακόμη
Το μπέργκερ που θα φάμε σήμερα κοστίζει τρεις φορές παραπάνω απ' όσο κόστιζε το 1989
Βενζινοπώλες: «Τρύπα στο νερό» το πλαφόν από την κυβέρνηση - Η μείωση τιμών στα καύσιμα θα φτάσει μόλις τα 3-4 λεπτά το λίτρο
Νέα υπόθεση κατασκοπείας στη Σούδα: Συνελήφθη υπήκοος Πολωνίας - Φωτογραφίες με κινήσεις πλοίων στο κινητό του
Ραγδαίες εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ: Διεγράφη από την ΚΟ ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




