Ντορέττα Παπαδημητρίου: Η διπλωματική απάντηση για την παρουσίαση του «Survivor Πανόραμα»
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ή η Μπάγια Αντωνοπούλου θα ταίριαζε καλύτερα στην παρουσίαση της εκπομπής του ΣΚΑΙ;🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Το μεσημέρι της Δευτέρας (10/12), η Ντορέττα Παπαδημητρίου βρέθηκε στην τηλεοπτική παρέα του Νίκου Μουτσινά και απάντησε με διπλωματικό τρόπο στην ερώτηση του παρουσιαστή ποια θα έβλεπε καλύτερα στη θέση της παρουσιάστριας για το φετινό «Survivor Panorama». Οι δύο υποψήφιες παρουσιάστριες που διεκδικούν τη θέση είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και η Μπάγια Αντωνοπούλου.
«Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι μια παρουσιάστρια η οποία το έχει ζήσει κιόλας γιατί έχει πάει και σίγουρα έχει και μια άποψη παραπάνω. Η Μπάγια από την άλλη είναι μια πολύ όμορφη και ικανότατη δημοσιογράφος που θα μπορούσε να το παρουσιάσει. Νομίζω ότι και οι δύο θα ήταν πολύ καλές σε κάτι τέτοιο. Παίζει ρόλο να έχεις μια γνώμη έχοντας ζήσει όλη αυτή την κατάσταση.
Από την άλλη, αν το παρακολουθείς, που πρέπει να το παρακολουθείς κάθε μέρα και να έχεις και άποψη και να ξέρεις πως θα το αντιμετωπίσεις, δεν είναι και απαραίτητο να έχεις πάει. Αλίμονο, αν ψάχναμε παρουσιάστριες για το Πανόραμα μόνο που έχουν πάει στο Survivor… δύσκολο. Θα μπορούσε να είναι και άντρας στην παρουσίαση», δήλωσε η γνωστή ηθοποιός.
Η ικανοποίηση στο Μαξίμου από την δραστηριότητα της Καρυστιανού, οι γαλάζιοι και οι κόκκινοι αγροτοσυνδικαλιστές και το εντυπωσιακό σόου με την άφιξη του «Κίμωνα»
Πώς διαβάζει τις εξελίξεις στη γεωπολιτική σκακιέρα η κυβέρνηση και οι συναντήσεις που δρομολογούνται
Τι θα κάνει ο Τραμπ με το Ιράν; Ο πλανήτης παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα
Η νέα κρίση και ο ορατός κίνδυνος λουκέτων σε πρακτορεία της ΕΛΤΑ Courier σε όλη την Ελλάδα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




