Αλκίνοος Ιωαννίδης: Έγραψε τραγούδι για τον κορονοϊό και τον Σωτήρη Τσιόδρα
Ο τίτλος του κομματιού είναι «Μαζί ξανά» και αναφέρεται στην απότομη αλλαγή της καθημερινότητάς μας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, Αλκίνοος Ιωαννίδης, δημοσίευσε στο κανάλι του στο Youtube ένα νέο τραγούδι με αφορμή την πανδημία του κορονοϊού. Στο βίντεο βλέπουμε τον τραγουδιστή να κάθεται στον καναπέ του σπιτιού του με την κιθάρα του, ανάμεσα στις δυο κόρες του, Δάφνη και Ελέσσα, οποίες τον συνοδεύουν στα φωνητικά.
Το «Μαζί ξανά», όπως είναι ο τίτλος του κομματιού, αναφέρεται στην απότομη αλλαγή της καθημερινότητάς μας. Μάλιστα, στους στίχους, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης αναφέρεται και στο πρόσωπο των ημερών, Σωτήρη Τσιόδρα. «Θα περάσει θα τελειώσει κάποια μέρα σαν κι αυτή, θα το πει ο κυριούλης 6 η ώρα στην TV».
Διαβάστε ακόμη
Μάρω Κοντού: Το κορίτσι από το Κουκάκι που ένιωθε «περαστική από τη ζωή»
Αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο: Διακοπή 30 λεπτών στον τελικό του Μουντιάλ για Halftime Show!
Μία απάντηση για όλα τα «ναι, αλλά...» σας: «Είμαι η Βασιλική, αυτιστική και ζω στην πόλη που πυροβολεί ανθρώπους»
Νέο σύστημα καταγγελιών από το υπουργείο Υγείας - Στο στόχαστρο αισθητικοί και διαιτολόγοι
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



