Κορονοϊός – Ολλανδία: O χώρος που θα φιλοξενούσε τη Eurovision γίνεται νοσοκομείο
Πρόκειται για μία κίνηση που θα ανακουφίσει το νοσηλευτικό σύστημα της Ολλανδίας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η Eurovision έπεσε «θύμα» του κορονοϊού που έχει εξαπλωθεί σε δεκάδες χώρες του κόσμου και φέτος τελικά δεν θα πραγματοποιηθεί. Έτσι, η συναυλιακή αίθουσα Ahoy στο Ρότερνταμ, που θα φιλοξενούσε τον Μάιο τον φαντασμαγορικό διαγωνισμό τραγουδιού, θα διαμορφωθεί σε νοσοκομείο έκτακτης ανάγκης για να δεχθεί ασθενείς του ιού σε μία προσπάθεια της χώρας να περιορίσει την πανδημία.
Αυτή η κίνηση θα ανακουφίσει το νοσηλευτικό σύστημα της Ολλανδίας, καθώς τα κρούσματα μέχρι στιγμής έχουν ξεπεράσει τα 11.000 και οι θάνατοι είναι παραπάνω από 770. Το Εθνικό Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας πιθανολογεί πως οι ΜΕΘ στη χώρα θα φθάσουν στα όριά τους μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες, εάν συνεχιστεί με τον ρυθμό αυτό η αύξηση των θυμάτων.
Σημειώνεται ότι ο φετινός διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί από τις 12 έως τις 16 Μαΐου, με τη συμμετοχή 41 χωρών.
«Ήρθαμε για να μείνουμε»: Αμετακίνητοι οι αγρότες – Συντονίζουν τις επόμενες κινήσεις, αποφασισμένοι για μπλόκα μέχρι τις γιορτές
«Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 2χρονου που πέθανε μετά την επίθεση σκύλου
«Δεν υπάρχει καλύτερος από αυτόν»: Το τηλεφώνημα του Ρονάλντο που ενθουσίασε τον Τραμπ
Μουντιάλ 2026: Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των ομίλων - Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



