Τζίνα Βογιατζή: Η 20χρονη κοπέλα βρέθηκε νεκρή στη Θεσσαλονίκη
Τη σορό της κοπέλας που ασχολούνταν με το μόντελινγκ εντόπισαν περαστικοί, οι οποίοι ειδοποίησαν άμεσα τις αστυνομικές Αρχές🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Έφυγε από τη ζωή ξαφνικά το 20χρονο μοντέλο, Τζίνα Βογιατζή, από τη Θεσσαλονίκη, σκορπώντας θλίψη στους αγαπημένους της, αλλά και στο χώρο το μόντελινγκ. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Espresso, η νεαρή κοπέλα εντοπίστηκε νεκρή στην περιοχή του παλιού λατομείου στο Παλαιόκαστρο, αφού έπεσε από βραχώδη πλαγιά, ύψους 50 μέτρων, με συνέπεια να τραυματιστεί θανάσιμα. Τη σορό του μοντέλου εντόπισαν περαστικοί, οι οποίοι ειδοποίησαν άμεσα τις αστυνομικές Αρχές.
«Καλό ταξίδι Τζίνα. Είμαστε συγκλονισμένοι με το ξαφνικό χαμό της Τζίνας μας. Η βόλτα με τον αγαπημένο της σκύλο ήταν μοιραία. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τα πιο λαμπερά πράσινα μάτια και αυτό το υπέροχο χαμόγελο της. Κουράγιο Δήμητρα και Σταύρο. Η σκέψη μας είναι μαζί σας» έγραψε στα social media το πρακτορείο μοντέλων, «Τeam Model Managmen».
Η βόλτα με τον αγαπημένο της σκύλο στάθηκε μοιραία για την άτυχη κοπέλα, με τους φίλους της να δηλώνουν συγκλονισμένοι. Η Τζίνα Βογιατζή σπούδαζε οδοντιατρική στη Θεσσαλονίκη.


Αποκάλυψη CNN: Οι ΗΠΑ έτοιμες να κάνουν χρήση της «μητέρας όλων των βομβών» στο Ιράν
Υποχωρεί η κακοκαιρία, επιμένουν οι βοριάδες - Νέα επιδείνωση από την Παρασκευή
«Πνίγεται» από το τοξικό νέφος η Ινδονησία: Ο ουρανός έγινε πορτοκαλί - Επιστρατεύουν ξηρό πάγο για να τον «καθαρίσουν»
Μεταξουργείο: Αποκαλυπτικό βίντεο-ντοκουμέντο από την επίθεση 15 ατόμων στους Αιγύπτιους μαθητές
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



