Τέλος για φέτος οι «8 λέξεις» - Τι ετοιμάζει ο Ανδρέας Γεωργίου
Στο καστ του δεύτερου κύκλου των «8 λέξεων» εντάσσεται και μια πολύ δημοφιλής Ελληνίδα πρωταγωνίστρια🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Δεν επιστρέφει ο Ανδρέας Γεωργίου και οι «8 λέξεις» στον ΣΚΑΪ τη φετινή σεζόν. Ήταν μια πρόταση που έκανε ο ίδιος και η ομάδα του στο κανάλι και τελικά αν και υπήρξε έντονος προβληματισμός έγινε αποδεκτή. Σύμφωνα με πληροφορίες ο δημιουργός των «8 λέξεων» εξήγησε στο ΣΚΑΪ πως η σειρά έχει διακοπεί σε πολύ καλό σημείο και έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα με την καραντίνα λόγω κορονοϊού υπάρχει τη δεδομένη στιγμή ένα φινάλε για που κρατά σε αγωνία τους τηλεθεατές και δημιουργεί σασπένς για την επόμενη σεζόν οπότε φυσικά και η δραματική σειρά θα συνεχιστεί.
Διαβάστε ακόμα: Ευτυχία Μελή: Σοβαρό τροχαίο για την ηθοποιό του σίριαλ «8 λέξεις»
Τα γυρίσματα των νέων επεισοδίων αναμένεται να ξεκινήσουν στις αρχές Ιουνίου οπότε και θα ξεκινήσει ξανά κατά πάσα πιθανότητα η αεροπορική σύνδεση μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου. Τα γυρίσματα θα διαρκέσουν για όλο το καλοκαίρι με μια μικρή διακοπή μόλις μιας εβδομάδας, αυτής του Δεκαπενταύγουστου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr στο καστ του δεύτερου κύκλου των «8 λέξεων» εντάσσεται και μια πολύ δημοφιλής Ελληνίδα πρωταγωνίστρια.
Στα μπλόκα των αγροτών οι αποφάσεις μετά τη συνάντηση με Μητσοτάκη - Τα πρώτα μηνύματα που στέλνουν
Σύγκρουση τρένων στην Ισπανία: Τα τρία σενάρια που εξετάζουν οι αρχές και τα 20 κρίσιμα δευτερόλεπτα
Αποκάλυψη OPEN για Τέμπη: Το βίντεο-ντοκουμέντο της αυτοψίας στο Κουλούρι που οδήγησε στη μήνυση των συγγενών
Κολοσσιαία μαύρη τρύπα θα καταγραφεί για πρώτη φορά - Το επαναστατικό πρότζεκτ αστρονόμων
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



