• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Τσιάρας για αγρότες: Ανοιχτό κάλεσμα για διάλογο - Τι είπε για τη συνάντηση με βουλευτές της ΝΔΠώς ο Τραμπ μπορεί να «τινάξει στον αέρα» τη συμφωνία Netflix-Warner Bros.Μεγάλη φωτιά σε αγορά στην Αγία Πετρούπολη: Τουλάχιστον ένας νεκρός - Οι πρώτες εικόνεςΗ υπόθεση του «Δότη 7069»: Πώς οι έλεγχοι δεν έπιασαν τον δωρητή σπέρματος με το «γονίδιο του καρκίνου»
Πρωινή ενημέρωση: ➔ Δείτε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων | ➔ Μάθετε περισσότερα για τον καιρό σήμερα | ➔ Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα
Homepage ┋   Τηλεόραση   ┋   19.05.2020 16:11
Newsroom
Newsroom

Μάρκος Σεφερλής: Το νέο πρότζεκτ στον ΑΝΤ1 - Βασισμένο σε μεξικάνικο ριάλιτι

Ο Μάρκος Σεφερλής και η σύζυγός του Έλενα Τσαβαλιά μίλησαν για τη σχέση τους, τις επιθέσεις, τις κριτικές και τις δύσκολες στιγμές που πέρασαν

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο
Μάρκος Σεφερλής, Ελενα Τσαβαλιά (Papadakis press)
Μάρκος Σεφερλής, Ελενα Τσαβαλιά (Papadakis press)

Καλεσμένοι στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου βρέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας (18/5) ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά, σε μία κοινή συνέντευξη κατά τη διάρκεια της οποίας αποκάλυψαν πολλά. Ξεκινώντας τη συζήτηση σχολίασαν όπως είναι φυσικό το πώς βίωσαν την καραντίνα λόγω κορονοϊού, με την Έλενα Τσαβαλιά να σημειώνει:

«Περάσαμε πολύ καλά γιατί νομίζω ότι κάναμε κάτι πολύ ακραίο, ίσως είμαστε οι μόνοι στην Ελλάδα που δεν ανοίξαμε καθόλου τηλεόραση να δούμε ειδήσεις. Και το έκανα γιατί αυτό που θα προβαλλόταν θα ήταν πολεμική ανταπόκριση. Ήταν πόλεμος με ηλεκτρικό, νερό και ίντερνετ». Για το ίδιο θέμα ο Μάρκος Σεφερλής, δήλωσε πως έγραφε ασταμάτητα, αλλά και ότι πέρασε χρόνο με τον γιο του.

Κατόπιν το ζευγάρι αποκάλυψε πως γνωρίστηκε σε παράσταση του Μικρού Άλσους, την οποία θα ανέβαζε ο Μάρκος Σεφερλής. «Ο Μάρκος δεν με ήθελε για την παράσταση γι’ αυτό τιμωρήθηκε με τον χειρότερο τρόπο», δήλωσε η Έλενα γελώντας. Όταν γνωρίστηκαν, ήταν και οι δύο παντρεμένοι, όπως είπαν.

Αναφορικά με τα σχέδιά του για τη νέα σεζόν ο Μάρκος Σεφερλής αποκάλυψε ότι θα ξεκινήσει μια εκπομπή στον ΑΝΤ1, ένα πρότζεκτ τελείως διαφορετικό, που όμοιό του δεν έχει ξαναγίνει στην ελληνική τηλεόραση: «Συζητήσαμε με την διεύθυνση προγράμματος του ΑΝΤ1 -το ανακοινώνω πρώτη φορά- από τη νέα σεζόν θα ξεκινήσω μία εκπομπή στον ΑΝΤ1. Είναι ένα καινούριο πρότζεκτ που δεν έχει ξαναγίνει στην Ελλάδα. Πολύ πρωτότυπο. Πολύ διαφορετικό και θα αρέσει στον κόσμο. Δεν έχει ξαναγίνει. Πιστεύω θα αγαπηθεί πάρα πολύ» ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός.

Η συνεργασία του Μάρκου Σεφερλή με τον ΑΝΤ1 συζητήθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε» όπου η παρουσιάστρια μίλησε για αυτό το νέο πρότζεκτ του κωμικού ηθοποιού, αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες: «Η νέα εκπομπή του Μάρκου Σεφερλή είναι ένα μεξικάνικο αντίστοιχο πρότζεκτ, ένα σίριαλ ριάλιτι. Βλέπουμε τη ζωή ενός πολύ γνωστού κωμικού στη δουλειά, στο θέατρο και στο σπίτι. Θα παίζει και η Ελένη και ο Χάρης. Δεν θα είναι η ζωή του Μάρκου, είναι ένας ρόλος, αλλά μοιάζει με την καθημερινότητα του Μάρκου».

Διαβάστε ακόμη

Οι τρεις γαλάζιοι πόλοι που συγκρούονται για τους αγρότες, η σύσκεψη υπό το Μητσοτάκη για να πάψει η κωλυσιεργία και οι φωνές στη σύσκεψη Τσιάρα και βουλευτών

ΟΠΕΚΕΠΕ: Η ώρα των απαντήσεων για τον «Φραπέ» – Στην Εξεταστική ο Γιώργος Ξυλούρης

Οι δημοσκοπήσεις και το ενδεχόμενο νέου κόμματος Τσίπρα: Η «Ιθάκη» ως σημείο καμπής σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

Αναγκαστικό restart στο μετρό της Αθήνας: Νέοι συρμοί, αναβαθμίσεις και... καθυστερήσεις

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • Μάρκος Σεφερλής
  • Έλενα Τσαβαλιά
  • ΑΝΤ1
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr