Για τα μελλοντικά του σχέδια στην Ελλάδα μιλά ο έκτος στη σειρά κατάταξης του διαγωνισμού μαγειρικής του Star.

MasterChef - Γιώργος Λασκαρίδης: Η Κατερίνα Λένη, η Λότους και η τηλεόραση

Τελευταία Ενημέρωση
Ένας από τους πιο πολυσυζητημένους μάγειρες στο φετινό MasterChef μιλά στο TV Έθνος για τη σχέση του με την Κατερίνα Λένη και το σημείο που τον απείλησε ότι θα τον πετάξει από το παιχνίδι

Ο Κρητικός στην καταγωγή σεφ αποκαλύπτει ακόμη τα μελλοντικά επαγγελματικά του σχέδια εν Ελλάδι στα οποία εμπλέκεται και η μέλλουσα σύζυγός του, Λότους.     

Ο Δημήτρης Μπέλλος ανέφερε στη «Φωλιά των κου-κου» ότι δεν θα ήθελε να συνεργαστεί μ’ εσάς, τον Ηλία και τη Μάρλεν γιατί δεν σας εμπιστεύεται. Τι του απαντάτε;

Αυτό που θα του πω είναι ότι θα μπορούσε κάλλιστα να εκφράσει την άποψή του καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και να μην περιμένει να τελειώσει το παιχνίδι για να εκφράσει την άποψή του για τα πρόσωπά μας.

Αισθάνεστε ότι ο Μπέλλος ήταν διπρόσωπος;

Δεν θέλω να του πω ότι είναι διπρόσωπος γιατί μπορεί να ήταν μια στρατηγική αυτή που ακολούθησε.

Υπάρχουν κάποια άτομα από το διαγωνισμό που δεν θα θέλατε να βρεθείτε στην ίδια κουζίνα;

Με όλα τα παιδιά θα μπορούσα να συνεργαστώ, εκτός από την Κατερίνα με την οποία δεν έχω κανένα κοινό, ούτε μαγειρικά, ούτε σαν χαρακτήρας. 

Βγαίνοντας από το MasterChef επικοινωνήσατε με τους πρώην συμπαίκτες σας;

Με όλα τα παιδιά έχω μιλήσει, εκτός από την Κατερίνα, τη Ντέμη και το Μπέλλο.

befunky-collage_25.jpg

Θεωρείτε ότι η Κατερίνα σας είχε στοχοποιήσει;

Πιστεύω ότι η Κατερίνα είναι μία πολύ έξυπνη γυναίκα, πολύ χειριστική και πιστεύω ότι ο λόγος που με είχε στοχοποιήσει ήταν γιατί ήταν ο μόνος τρόπος να αναδειχθεί από το παιχνίδι, αφού μαγειρικά δεν μπορούσε να φτάσει ψηλά. Με στοχοποίησε πολύ νωρίς στο παιχνίδι, στη συνέχεια έλεγε στους πάντες ότι είναι άχρηστοι και τους κακολογούσε, ενώ έλεγε πολλά πράγματα πίσω από την πλάτη μου.

Βγαίνοντας από το παιχνίδι είπατε ότι η Κατερίνα έχει πει βαριά λόγια. Θα μπείτε στη διαδικασία να την πάρετε τηλέφωνο να της ζητήσετε το λόγο ή το θεωρείτε ανώφελο;

Πιστεύω ότι όση αξία πήρε από το να με κατηγορεί και ν’ ασχολείται μαζί μου ήταν αρκετή, δεν θέλω να της δώσω άλλο σημασία, δεν θέλω ν’ ασχοληθώ άλλο μαζί της.

Υπήρξαν στιγμές που η κατάσταση στο σπίτι ξέφευγε με φωνές και καβγάδες και αυτό δεν βγήκε προς τα έξω;

Δεν υπήρξαν πάρα πολλές φορές που η κατάσταση ξέφυγε. Συνέβη ένα περιστατικό με μένα και την Κατερίνα. Η Κατερίνα στην αρχή του παιχνιδιού δεν ήταν ψυχολογικά καλά, ήταν στενοχωρημένη και νευριασμένη. Έβαζε τις φωνές σε πολλούς για θέματα ακαταστασίας. Προσπάθησα με κάθε τρόπο να της πω ότι δεν είναι ωραίο να ξυπνάμε με φωνές. Το καταλαβαίνω ότι μπορεί να σε νευριάζουν κάποια παιδιά, ήξερε ότι θα συγκατοικήσει με πολλά παιδιά και της είπα ότι αν σε πιέζει τόσο η κατάσταση μπορείς να σταματήσεις. Αλλά της το είπα με πάρα πολύ καλό τρόπο. Και τότε αντί να υπάρχει συζήτηση, εκείνη εξοργίστηκε και μου είπε ότι πρώτα θα σε πετάξω εσένα έξω και μετά θα φύγω. 

Η Ντέμη σ’ ένα από τα επεισόδια σάς χαρακτήρισε νυφίτσα, τι της απαντάτε;

Δυστυχώς καλώς ή κακώς την άκουσα μέσα στο σπίτι να λέει στο Διονύση για το πώς θα ρίξει τις ψήφους της για να τη… σκαπουλάρει. Τότε κατάλαβα ότι η Ντέμη παίζει αλλιώς το παιχνίδι και προσπαθούσε να έρθει κοντά με όποιον είχε όφελος για να παραμείνει στο διαγωνισμό. Σ’ εμένα φαινόταν φίλη, ενώ είχε τελικά στρατηγική.  

Στο εστιατόριο της θα πηγαίνατε να φάτε;

Η αλήθεια είναι ότι έχω φάει σε πολλά Vegan εστιατόρια, μπορεί και να πήγαινα να φάω στο δικό της, αλλά δεν θα πήγαινα για τη Ντέμη.

Μετανιώνετε για ότι είπατε και κάνατε μέσα στο παιχνίδι;

Δεν μετανιώνω για τίποτα, ξέρω ότι κι εγώ έχω κάνει κάποια λάθη, όμως δεν μπορώ να εστιάζω στο πρόβλημα, παίρνω τα λάθη και τα κάνω μάθημα για το μέλλον.

Δεν βλέπατε τον εαυτό σας στον τελικό;

Όταν μπήκα στο παιχνίδι έβλεπα τον εαυτό μου να πηγαίνει μέχρι τον τελικό αλλά στην πορεία δεν είχα καθαρά το στόχο να φτάσω στον τελικό.

Περιμένατε ότι θα κερδίσει ο Βαρθαλίτης;

Ναι, γιατί ήταν πολύ σταθερός στην ψυχολογία και στη μαγειρική και μπόρεσε μέχρι το τέλος να μαγειρέψει χωρίς άγχος.

Πώς σχολιάζετε την απόφασή του να μοιραστεί με το Σταυρή το χρηματικό ποσό που κέρδισε;

Η κίνηση αυτή του Σταύρου θα δώσει και στους δύο παραπάνω χρήματα απ’ ότι το έπαθλο. Μπράβο του!

Αληθεύει ότι ο παππούς σας υπήρξε μεγάλο κίνητρο για να κάνετε την αίτηση στο Master chef;

Είναι αλήθεια είναι ότι έχω μεγαλώσει στο χωριό με τη γιαγιά μου και τον παππού μου. Θυμάμαι με τον παππού μου να μαζεύουμε χοχλιούς, να κάνουμε δουλειές, να πηγαίνουμε στο χωράφι, να μαζεύουμε τις ελιές. Ο λόγος που μπήκα στο Master chef ήταν για να τον κάνω να νιώσει περήφανος και χαρούμενος.  

Προτάσεις είχατε βγαίνοντας από το παιχνίδι;

Έχω ναι, αλλά δεν θα ήθελα να μπω σαν σεφ σε μια κουζίνα και ν’ αναλάβω ένα εστιατόριο. Αυτό που σκοπεύω να κάνω είναι κάποια events σε ιστιοπλοϊκά.

Δηλαδή θα επιστρέψετε στην Ελλάδα;

Θα ήθελα πολύ να γυρίσω στην Ελλάδα. Έχω μία δεύτερη οικογένεια αυτή της Λότους στην Ολλανδία αλλά την Ελλάδα την αγαπάω πάρα πολύ.

Ποια είναι τα μελλοντικά σας σχέδια;

Σίγουρα η δουλειά μου και η αγάπη μου είναι η μαγειρική αλλά θα ήθελα να εκμεταλλευτώ τη συγκεκριμένη στιγμή για να δώσω κάτι στον κόσμο και κυρίως στα παιδιά. 

Θα θέλατε να κάνετε κάτι στην τηλεόραση;

Θα ήθελα να δουλέψω στην τηλεόραση. Η ιδέα μου είναι να προσπαθήσω να δώσω κίνητρα στον κόσμο, να μάθει ο κόσμος το healthy food, να τους παρακινήσω να κάνουν ταξίδια και extreme sports.

Η αγαπημένη σας η Λότους θα σας ακολουθήσει;

Η Λότους θα έρθει στην Ελλάδα, θέλει να ζήσει εδώ, να μάθει τα ελληνικά, ταξιδεύει πολύ και θα ήθελε επειδή έχει ερωτευτεί την Ελλάδα να φέρει κόσμο στην Ελλάδα και να σχεδιάζει το ταξίδι τους εδώ.

Θα κάνατε κάτι μαζί;

Θα ήταν πολύ καλό να συνεργαστούμε γιατί είναι ένας άνθρωπος που ότι κάνει το αγαπάει.

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2020 - ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΙΑΚΟΠΩΝ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ APP ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ Ethnos.gr - App Store Ethnos.gr - Google Play
ΣΧΟΛΙΑ <% totalComments %>
ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Tο ethnos.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται ενώ το ethnos.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δείτε εδώ τους όρους χρήσης.

Προσθήκη Σχολίου
<% replyingComment.name %>
Ακύρωση
Το σχόλιό σας έχει προωθηθεί για έγκριση
Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.

NETWORK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΞΥΠΝΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ