ANT1: Εκτός «Πρωινού» Γραμμέλη – Καλλίδης!
Eκτός της ομάδας του «Πρωινού» θα είναι η Αφροδίτη Γραμμέλη και ο Βασίλης Καλλίδης τη νέα τηλεοπτική σεζόν🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η γνωστή δημοσιογράφος – τηλεκριτικός ανακοίνωσε πριν λίγη ώρα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook την απόφαση της να αποχωρήσει από την πρωινή εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του ΑΝΤ1.
«Επειδή ο κόσμος έχει σοβαρά προβλήματα και τα πάνελ και οι εκπομπές ελάχιστα ενδιαφέρουν, πολύ απλά και χωρίς σάλτσα ενημερώνω ότι το "Πρωινό" για μένα τελείωσε οριστικά. Μην αρχίσουμε τώρα το που θα είμαι του χρόνου. Σίγουρα θα είμαι κάπου καλά. Υ. Γ. Επίσης μην περιμένετε ευχαριστήρια κλπ κλπ. Όπου έπρεπε να τα πω τα είπα. Υγεία υγεία υγεία να έχουμε» ανέφερε σε σχετική ανάρτηση της στο Facebook η Αφροδίτη Γραμμέλη.
Σύμφωνα με πληροφορίες εαυτόν εκτός πρωινής ομάδας έθεσε και ο τηλεμάγειρας Βασίλης Καλλίδης ενώ φίφτι - φίφτι είναι οι πιθανότητες για να παραμείνει στο «Πρωινό» ο Άρης Καβατζίκης
«Ναι» σε συνάντηση με Μητσοτάκη λένε οι αγρότες στην πανελλαδική σύσκεψη στον Παλαμά - Ο όρος και το μεγάλο δίλημμα
Παραιτήθηκε ο διοικητής της ΥΠΑ μετά το μπλακ άουτ στο FIR - Ποιος αναλαμβάνει
Ο Τραμπ επιμένει: «Η Γροιλανδία είναι ζωτικής σημασίας για τον Χρυσό Θόλο των ΗΠΑ - Οτιδήποτε άλλο δεν το δεχόμαστε»
Αυτή η εταιρεία είναι έτοιμη να κοντράρει το ChatGPT! Θα θυμάται, θα κατανοεί και θα ακολουθεί παντού τον χρήστη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



