Big Brother: Ο Τζέι Πρόνταν αποχώρησε από το σπίτι του «Μεγάλου Αδελφού»
Στο «Big Brother» παραμένουν η Άννα Μαρία Ψυχαράκη και ο Χρήστος Μακρίδης🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Το βράδυ της Παρασκευής, οι τηλεθεατές παρακολούθησαν το πρώτο live του «Big Brother». Στην έναρξη του σόου, ο Ανδρέας Μικρούτσικος ευχαρίστησε το τηλεοπτικό κοινό για τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης και στη συνέχεια κάλεσε στο πλατό τον Χάρη Βαρθακούρη.
Υποψήφιοι προς αποχώρηση για την πρώτη εβδομάδα ήταν ο Χρήστος Μακρίδης, η Άννα Μαρία Ψυχαράκη και ο Τζέι Πρόνταν (Jay Prodan), με τον τελευταίο να αποχαιρετά το σπίτι του «Μεγάλου Αδελφού».
Διαβάστε ακόμα: Big Brother - Μικρούτσικος: Στο πρόσωπο της Σοφίας είδε την πρώην του Δήμητρα Ρουμπέση
O Τζέι είναι 24 ετών και κατάγεται από το Μπαγκλαντές. Είναι ιδιοκτήτης ινδικού εστιατορίου και έχει τρέλα με το Tik Tok. Αγαπημένο του hobby… ο σχολιασμός στα social, οπότε βλέπει το Big Brother ως… επέκταση του hobby του. Θεωρεί τις Ελληνίδες τις πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο!
Μητσοτάκης για Συνταγματική Αναθεώρηση: Το Σύνταγμα του '75 ανήκει στον 20ό αιώνα - Είναι καιρός για μεγάλες τομές
Γιατί «πάγωσαν» οι έρευνες για τη φονική έκρηξη στη «Βιολάντα» - Τα κρίσιμα ευρήματα και το χρονοδιάγραμμα
Τραγωδία στον Ατλαντικό: Ανάμεσα στα θύματα του «Lily Jean» 33χρονος Έλληνας ψαράς από την Κρήτη
Τα ψίχουλα που είδαν οι μισθωτοί, η άρση της μονιμότητας στο δημόσιο που θα ανακοινώσουν Μητσοτάκης και Παπαστεργίου στο κάδρο της «Βιολάντα»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



