• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
«Παράθυρο» Μητσοτάκη για μέτρα στήριξης: Έχουμε περιθώρια παρέμβασης - «Όχι» σε φαινόμενα αισχροκέρδειαςΙωάννινα: Αίσιο τέλος με τον ορειβάτη που είχε εγκλωβιστεί σε δύσβατο σημείο - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείοFormula 1: Ματαιώθηκαν οι αγώνες σε Μπαχρέιν και Σαουδική Αραβία λόγω της έντασης στη Μέση ΑνατολήΌρκος από τους Φρουρούς της Επανάστασης: «Θα καταδιώξουμε και θα σκοτώσουμε τον Νετανιάχου»
δημοφιλές τώρα: Συντάξεις Απριλίου: Καλά νέα για τους συνταξιούχους - Η ημερομηνία καταβολής
Homepage ┋   Τηλεόραση   ┋   01.10.2020 13:03
Newsroom
Newsroom

Σπύρος Πώρος: Ξεσπά για το GNTM - «Ήταν εξευτελιστική η γυμνή φωτογράφιση»

Στην κάμερα του «Ευτυχείτε» ξέσπασε ο Σπύρος Πώρος κατά του GNTM

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο
Σπύρος Πώρος (NDP)
Σπύρος Πώρος (NDP)

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η γυμνή φωτογράφιση του ριάλιτι μοντέλων GNTM 3, σε μια από τις πιο δύσκολες δοκιμασίες των τελευταίων ετών, όπου οι διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να ξεπεράσουν τις προσωπικές τους ανασφάλειες στο πλατό και να έρθουν αντιμέτωποι με τη… γυμνή αλήθεια, για τις ανάγκες μιας καμπάνιας με κοινωνικό χαρακτήρα.

Mε την ιδιότητα του φωτογράφου, ο Σπύρος Πώρος, μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Facebook, κατέκρινε το concept δηλώνοντας ότι είναι ανήθικο να μπαίνουν οι υποψήφιοι σε τέτοιες διαδικασίες και ότι το γυμνό δεν είναι αναγκαίο κομμάτι της δουλειάς ενός μοντέλου. 

Στην κάμερα του «Ευτυχείτε» εξέφρασε τις εντάσεις του ο Σπύρος Πώρος, λέγοντας πως δεν ήταν καλές οι συνθήκες για τη γυμνή φωτογράφιση και πρόσθεσε πως η παραγωγή δεν έλαβε υπόψιν της τις συνέπειες της. Συγκεκριμένα είπε: «Αν υπήρχαν οι μηχανισμοί του κράτους θα μπορούσαν να εφαρμόσουν συνέπειες. Είναι κάτι επικίνδυνο αυτό που έγινε. Γυμνές φωτογραφίσεις δεν βγαίνουν στην τηλεόραση. Όταν ένα top model κάνει μια γυμνή φωτογράφιση δεν την κάνει μπροστά σε 50 άτομα. Ήταν ζωώδες και εξευτελιστικό για τα παιδιά. Σκέψου πώς θα ένιωσαν οι γονείς ή οι συγγενείς αυτών των παιδιών βλέποντάς τα στην τηλεόραση.»

Ο Σπύρος Πώρος συνέχισε λέγοντας: «Αυτά δεν είναι μοντέλα. Πήγαν σε ένα σόου. Το πιο πιθανό είναι να μην φτάσει κανένα από αυτα τα παιδιά να γίνει μοντέλο. Αυτό που γίνεται είναι απαράδεκτο να μιλούν με τέτοιο σαρκασμό και ειρωνεία σε αυτά τα παιδιά. Εδώ είναι ό,τι δηλώσεις είσαι».

Διαβάστε ακόμη

«Αυτός δεν είναι δικός μας πόλεμος και πρέπει να σταματήσει»: Στα «κάγκελα» με Τραμπ τα κράτη του Κόλπου

Φρίκη στα Χανιά: 17χρονη κατήγγειλε ομαδικό βιασμό - 10 συλλήψεις, εντοπίστηκε βίντεο

Η παράνοια των social media: Influencer βγάζει χρήματα γιατί κάθονται και τον βλέπουν να καπνίζει και να πίνει

Τροχαίο σοκ στο Μανχάταν: Οδηγός ταξί χάνει τον έλεγχο και σηκώνει δύο γυναίκες στον αέρα

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • GNTM 3
  • μοντέλα
  • Σπύρος Πώρος
  • GNTM
  • γυμνή φωτογράφιση
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr