• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Μεγάλο δέντρο έπεσε πάνω σε αυτοκίνητα στη Θεσσαλονίκη - Δείτε εικόνεςΑπόπειρα δολοφονίας Λάλα: Ραγδαίες εξελίξεις - Ψάχνουν στην Κρήτη καταδικασμένο για την απαγωγή του ΠαναγόπουλουΚόντρα Τζανακόπουλου - Καιρίδη: «Μήπως να μου δώσετε έξι νούμερα μπας και κερδίσω κάνα Τζόκερ;» - «Δεν μας παρατάς, δημαγωγέ!»Ποινική δίωξη για κακουργηματική απιστία κατά του Αχιλλέα Μπέου και υπηρεσιακών στελεχών του δήμου Βόλου
δημοφιλές τώρα: Κατερίνα Λιόλιου και Αναστασία Γιούσεφ στον δρόμο με τους αγρότες - Δείτε βίντεο
Homepage ┋   Τηλεόραση   ┋   02.11.2020 08:01
Newsroom
Newsroom

Ντόμινο εξελίξεων στον Alpha: Έξοδος για Ελεονώρα Μελέτη - Πρόταση σε Τατιάνα Στεφανίδου

Νέες ανακατατάξεις στο τηλεοπτικό τοπίο με το «σούπερ ντόμινο» Τατιάνας Στεφανίδου και Ελεονώρας Μελέτη στον Alpha

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο  
Ελεονώρα Μελέτη (Alpha), Τατιάνα Στεφανίδου (NDP)
Ελεονώρα Μελέτη (Alpha), Τατιάνα Στεφανίδου (NDP)

Διεκδικήσεις, απανωτά ραντεβού, «σπάσιμο» συμβολαίων και πολλά υποσχόμενες νεότευκτες συμφωνίες έρχονται στο τηλεοπτικό τοπίο τις ερχόμενες εβδομάδες. Στο «μάτι του κυκλώνα» η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Ελα Χαμογέλα» δεν θα παρουσιάζει πλέον την εκπομπή  «Ώρα για Μελέτη» - και θα βρεθεί όπως όλα δείχνουν εκτός Alpha - στον απόηχο μιας έντονης κόντρας με τον Νίκο Μάνεση. 

Διαβάστε ακόμα: Ελεονώρα Μελέτη σε τροχιά οριστικής εξόδου από τον Alpha - Το «σπάσιμο» του συμβολαίου

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου στο «Έλα Χαμογέλα», νέες ανακατατάξεις θα δούμε στο τηλεοπτικό πεδίο, καθώς στο «κάδρο» μπαίνει και η Τατιάνα Στεφανίδου, η οποία δέχθηκε πρόταση από τον Alpha - αν και κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται από το κανάλι. Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής, η Τατιάνα Στεφανίδου ενημέρωσε το Mega ότι υπαναχωρεί από την μεταξύ τους άτυπη συμφωνία να ενταχθεί η παρουσιάστρια στην πρωινή ζώνη 08.00-10.00. 

Παράλληλα, το όνομα της Ελεονώρας Μελέτη «έπεσε στο τραπέζι» για να ενταχθεί στο πρόγραμμα του καναλιού της Συγγρού. Η δημοσιογράφος της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα» ανέφερε ότι η Τατιάνα Στεφανίδου οδεύει για το 11-1 της Ελεονώρας Μελέτη και όχι για το 8-10 που της προτάθηκε στο Mega. Όσο για την αντικαταστάτρια της Ελεονώρας, αυτή φαίνεται ότι θα είναι η Μαρία Νικόλτσιου. Το κανάλι του Alpha δεν έχει μέχρι στιγμής τοποθετηθεί επισήμως.

Το πρωί της Κυριακής (01/11), η Ναταλία Γερμανού σχολιάζοντας τηλεοπτικό παρασκήνιο που θέλει έμπειρη παρουσιάστρια - η οποία έμεινε χωρίς τηλεοπτική στέγη το καλοκαίρι - να πηγαίνει στον Alpha, μίλησε on air για το θέμα. «Αυτό είναι κάτι το οποίο θα συμβεί αύριο. Δεν έχει γίνει επίσημη ανακοίνωση με δελτίο Τύπου. Δεν είναι κρυφό, γράφτηκε σε όλα τα site ότι αποχώρησε (η Ελεονώρα Μελέτη) από την πρωινή ζώνη. Δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας» είπε μεταξύ άλλων η Ναταλία Γερμανού.

«Πήγε να ξεκινήσει κάτι όμορφο, στην πορεία έπαψε να είναι πολύ όμορφο. Αυτά συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες» συνέχισε η Ναταλία Γερμανού, αναφερόμενη στη νέα εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και συνέχισε: «Δεν βγήκε, τελείωσε, θα δουν κάτι άλλο αύριο οι τηλεθεατές».
 

Διαβάστε ακόμη

Απόπειρα δολοφονίας Λάλα: Ραγδαίες εξελίξεις - Ψάχνουν στην Κρήτη καταδικασμένο για την απαγωγή του Παναγόπουλου

Αυτοί είναι οι δικαιούχοι για τα δωρεάν φάρμακα της παχυσαρκίας - Τι προβλέπει το ΦΕΚ

Τραμπ στο Politico: Η Ουκρανία να πάει σε εκλογές - Η Μόσχα σε ισχυρότερη διαπραγματευτική θέση

Η Μίνα Αρναούτη δηλώνει απογοήτευση για την αποζημίωση - «Τα λεφτά που ορίστηκαν τα χρωστάω ήδη»

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • Ελεονώρα Μελέτη
  • Τατιάνα Στεφανίδου
  • Alpha TV
  • MEGA
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr