Η «Ευτυχία» κέρδισε με διαφορά τους τελικούς «Big Brother» και «Bachelor»
Η «Ευτυχία» του Άγγελου Φραντζή νίκησε τους τελικούς «Big Brother» και «Bachelor», σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στην κορυφή της τηλεθέασης βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής 18 Δεκεμβρίου, η prime time του ΑΝΤ1. Η ταινία για τη ζωή της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου, σημείωσε μέσο όρο 30,5% στο γενικό σύνολο και 29,6% στο δυναμικό κοινό. Το έργο του Άγγελου Φραντζή, που κέρδισε κοινό και κριτικούς, αντλεί έμπνευση από τα πάθη και τις αδυναμίες αυτής της πληθωρικής, αντισυμβατικής και πρωτοπόρου γυναίκας, που άφησε ανεξίτηλο το σημάδι της στο λαϊκό τραγούδι.
Από την άλλη, το «Bachelor», στο οποίο ο Παναγιώτης Βασιλάκος επέλεξε τη Νικόλ ως εκλεκτή της καρδιάς του, βρέθηκε στη δεύτερη θέση με μέσο όρο 22,1% στο γενικό και 24,2% στο δυναμικό, ενώ αντίστοιχα το «Big Brother» με νικήτρια την Άννα Μαρία Ψυχαράκη σημείωσε 19% και 20,4%.
Διαβάστε ακόμη
«Δεν υπήρχε καμία ένδειξη»: Τι κατέθεσε ο στρατιωτικός ψυχολόγος για τον 50χρονο γυναικοκτόνο στη Δράμα
Τραγωδία στη Μύκονο: Νεκρή σε τροχαίο 37χρονη Ιταλίδα που γιόρταζε το μπάτσελόρ της
Σε ποιες περιοχές της Ελλάδας θα μπορούσαν να δημιουργηθούν πυρηνικοί σταθμοί - Το μεγάλο ρίσκο
Το botox μας κάνει πιο ευτυχισμένους; Τι λένε οι επιστήμονες
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



