• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Για εγκληματική οργάνωση παραπέμπουν τους αγρότες της Κρήτης μετά τα επεισόδια στα αεροδρόμιαΤσουνάμι ύψους 40 εκατοστών «χτύπησε» Αομόρι και Χοκαίντο - Τρομακτικά βίντεο μετά τον σεισμό 7,6 Ρίχτερ στην Ιαπωνία«Ήταν ατύχημα, δεν φταίμε», λέει ο πατέρας του παιδιού που τραυματίστηκε θανάσιμα από τον σκύλο τουςΟδηγός παρέσυρε και σκότωσε 71χρονο στην Ξάνθη - Στη συνέχεια τράκαρε σκοτώνοντας τον αδερφό του
δημοφιλές τώρα: Αυτοκινητιστής έχασε τη δουλειά του επειδή το υπουργείο Μεταφορών ξέμεινε από ταχογράφους
Homepage ┋   Τηλεόραση   ┋   02.03.2021 13:42
Newsroom
Newsroom

Πάνος Μουζουράκης: «Συνέβη και σε μένα - Ήμουν 14 και με στιγμάτισε αυτή η εμπειρία»

Ο Πάνος Μουζουράκης μίλησε για τη δική του τραυματική εμπειρία στα 14

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο  
Πάνος Μουζουράκης (copyright: NDP photo)
Πάνος Μουζουράκης (copyright: NDP photo)

Ο Πάνος Μουζουράκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «Ενώπιος Ενωπίω» και μεταξύ άλλων σχολίασε τη «βροχή» καταγγελιών για σεξουαλική παρενόχληση και βία από τον χώρο του θεάτρου, αναφέροντας μία προσωπική του εμπειρία από την εποχή που ήταν 14 ετών και του συνέβη ένα περιστατικό που τον σημάδεψε σε βάθος χρόνου.

Όπως είπε, τα περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης συμβαίνουν πιο συχνά από ό,τι νομίζουμε και όχι μόνο στον χώρο του θεάτρου: «Φοβάμαι πάρα πολύ να σηκώσω το δάχτυλο μου και να δείχνω κάποιον, χωρίς να ξέρω όλα τα στοιχεία. Όταν σηκώσεις ένα δάχτυλο να δείξει κάποιον, τα άλλα τρία δείχνουν εσένα. Δεν ξέρω τι ακριβώς γίνεται. Καταλαβαίνω ότι είμαστε σε μια εποχή που πρέπει να μιλήσουμε και να στηρίξουμε. Έχω περάσει κι εγώ από παρόμοια φάση. Δεν γίνεται μόνο στο χώρο του θεάτρου και του θεάματος [...]

Δέχτηκα ένα τραύμα. Είναι πάρα πολύς ο κόσμος που έχει ζήσει κάτι τέτοιο. Μιλάμε για το θείο, για τον οικογενειακό φίλο, για τον μπάρμπα στο καφενείο που με έβαλε σε ένα αμάξι και με πήγε σε ένα δάσος. Με στιγμάτισε αυτή η εμπειρία την οποία έπαθα στα 14 μου και μέχρι τα 23 δεν το είχα πει ούτε στην μάνα μου. Καταλαβαίνω πως είναι να αισθάνεσαι τις ενοχές και να κλειδώνεσαι μέσα σου. Θα πρέπει να σταματήσει αυτή η αθλιότητα. Αλλά δεν μπορούμε να σταθούμε ότι αυτό συμβαίνει μόνο στον χώρο του θεάτρου. Εγώ έχω μιλήσει με 4-5 φίλους που έχουν δεχθεί κάτι ανάλογο. Πρέπει να αλλάξει. Να τους κρεμάσουμε όλους στο Σύνταγμα; Πού θα μπούνε αυτά τα καινούργια όρια; Πότε θα σταματήσουμε να κάνουμε τα στραβά μάτια; Τα όπλα, τα ναρκωτικά και η παιδεραστία είναι οι μεγαλύτερες οικονομίες του κόσμου» είπε ο Πάνος Μουζουράκης.

Ο τραγουδοποιός μίλησε και για τα πρώτα χρόνια του στην Ελλάδα: «Γεννήθηκα στην Ελβετία, και ήρθαμε στην Ελλάδα, όταν ήμουν 8 ετών. Ο πατέρας μου ήθελε να μας μεγαλώσει στην Ελλάδα. Πήγαμε στη Θεσσαλονίκη. Είχαμε την Ελλάδα στο μυαλό μας σαν τον παράδεισο. Μεταφερθήκαμε από την Ελβετία του '87 στην Ελλάδα του '87, όπου τότε είχαμε κερδίσει και το Ευρωμπάσκετ. Ήταν μία ωραία εποχή. Μετακομίσαμε στη Θεσσαλονίκη, στην Τούμπα. Τότε, λόγω περιοχής, έπρεπε να επιλέξεις ομάδα. Εγώ, όμως, δεν γνώριζα τους κανόνες. Οπότε είχα γίνει ΠΑΟΚ στο ποδόσφαιρο και Άρης στο μπάσκετ διότι ήθελα να είμαι με τον νικητή». 

Ο Πάνος Μουζουράκης διηγήθηκε και ένα περιστατικό που δεν γνωρίζουν πολλοί, ότι δηλαδή μία από τις πρώτες του δουλειές ήταν να πηγαίνει καφέδες στο υπουργείο Μακεδονίας Θράκης στον πατέρα του δημοσιογράφου Νίκου Χατζηνικολάου. Απαντώντας για τον έρωτα δήλωσε αδέσμευτος και είπε: «Ο έρωτας για μένα είναι το τραγούδι "φίλα με ακόμα" είναι όλα τα όμορφα πράγματα ούτε ο πόνος, ούτε η ζήλια, ούτε όλα τα υπόλοιπα τα σκοτεινά συναισθήματα».

Διαβάστε ακόμη

Για εγκληματική οργάνωση παραπέμπουν τους αγρότες της Κρήτης μετά τα επεισόδια στα αεροδρόμια

Έχασε μέσα σε μια στιγμή 530 πρόβατα από την ευλογιά - «Ζούμε έναν εφιάλτη, δεν έχουμε μέλλον σε αυτή τη χώρα»

Φρίκη στο Τέξας: 22χρονη γυναίκα βρέθηκε κλειδωμένη σε κλουβί σκύλου - Την «φυλάκισαν» για τιμωρία

ΚΑΝΑΜΕ SUPERMARKET HAUL | Δύο τύποι από σπίτι (EP8)

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • σεξουαλική παρενόχληση
  • Πάνος Μουζουράκης
  • MeToo
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr