Προς αποχώρηση η Νίκη Λυμπεράκη από τον ΣΚΑΪ
Δεν φαίνεται να ανανεώνεται το συμβόλαιο της δημοσιογράφου Νίκης Λυμπεράκη στον ΣΚΑΪ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στα τέλη Ιουνίου λήγει το συμβόλαιο της δημοσιογράφου Νίκης Λυμπεράκη με τον ΣΚΑΪ και με τα μέχρι στιγμής δεδομένα δεν φαίνεται να ανανεώνεται. Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, πρόταση ανανεώσης του συμβολαίου δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής στη δημοσιογράφο από τη διοίκηση του ΣΚΑΪ ενώ πληροφορίες φέρουν και την ίδια να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να συνεχίσει την επαγγελματική της πορεία εκτός ΣΚΑΪ.
Υπενθυμίζεται πως στο μονοετές συμβόλαιο που υπέγραψε πέρσι η δημοσιογράφος με τον ΣΚΑΪ προβλεπόταν η παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων στον υπό δημιουργία νέο τηλεοπτικό ενημερωτικό σταθμό ΣΚΑΪ 24. Το εγχείρημα όμως για τη δημιουργία δεύτερου τηλεοπτικού καναλιού με απόφαση της ιδιοκτησίας τελικά δεν προχώρησε.
Έτσι η Νίκη Λυμπεράκη περιορίστηκε στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σαββατοκύριακου σε συνδυασμό με την παρουσίαση της βραδινής ενημερωτικής εκπομπής «Ρουά - Ματ» που καταγράφει μέτρια ποσοστά τηλεθέασης στους πίνακες τηλεθέασης.
Πρωτοφανές κυνηγητό στη Ζάκυνθο: 33χρονος που κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία επιτέθηκε σε αστυνομικούς και διέφυγε τρεις φορές
Χαϊδάρι: Σκληρή μάχη για τη ζωή της δίνει η 13χρονη - Έπαθε τέσσερις ανακοπές στο χειρουργείο
Κρήτη: Βίντεο ντοκουμέντο από το σημείο που βρέθηκε νεκρός ο πρώην σύντροφος της Ελευθερίας
«Με τρύπησαν στα δάχτυλα και έβγαινε ωχρό υγρό»: Η δραματική περιγραφή εκκαθαριστή του Τσερνόμπιλ 40 χρόνια μετά
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



