Αποκλειστικό: Η απάντηση της Βίκυς Χατζηβασιλείου για τη συνεργασία με τον Alpha
Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του Alpha έχει αποδείξει πως οι αλλαγές δεν τη φοβίζουν🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Είναι ένα από τα θέματα που βρίσκονται ψηλά στην ατζέντα του τηλεοπτικού ρεπορτάζ αυτές τις ημέρες με αντικρουόμενες πληροφορίες. Διαδικτυακά δημοσιεύματα αναφέρουν πως το διαζύγιο της Βίκυς Χατζηβασιλείου με τον Alpha είναι οριστικό, άλλα πως ίσως και να συνεχιστεί η συνεργασία της με το κανάλι.
Το ethnos.gr επικοινώνησε πριν λίγη ώρα με την παρουσιάστρια του «Πάμε Πάκετο» που δήλωσε επί λέξει: «Ακόμη δεν έχει γίνει καμία συζήτηση με τον Alpha».
Υπενθυμίζεται πως το τελευταίο συμβόλαιο συνεργασίας που υπέγραψε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια με τον Alpha ήταν μονοετές, υπεγράφη πριν την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος του καναλιού και ολοκληρώνεται στα τέλη Ιουνίου.
Διαβάστε ακόμη
Σαρώνονται τα «γκρίζα» ιατρεία... κατόπιν εορτής: «Κβαντική βιοανάδραση», βιοσυντονισμοί και παράνομα ενέσιμα
Αναβλήθηκε η δίκη για τη γυναικοκτονία της Κυριακής Γρίβα - «Γιατί τον κρατούν στο ψυχιατρείο;»
Τσίπρας: Ή εμείς ή κανείς - Οι πόρτες μας δεν είναι κλειστές
Ανατροπή στον θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα: «Δεν αποκλείεται να πέθανε από Covid»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



