Alpha: Εκτός «Happy Day» ο Δήμος Βερύκιος - Το παρασκήνιο της αποχώρησης
Ο δημοσιογράφος σταματά από την πρωινή εκπομπή του Alpha🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Το πρωί της Δευτέρας (10/6), πραγματοποιήθηκε η τελευταία παρουσία του πρώην αντιπροέδρου του Alpha, Δήμου Βερύκιου, στην πρωινή εκπομπή του σταθμού «Happy Day».
Παρά τις φήμες περί αποχώρησής του από το κανάλι, πηγές του Alpha δεν επιβεβαιώνουν κάτι τέτοιο και εξηγούν στο ethnos.gr πως η σύνδεση με το ραδιόφωνο δεν θα πραγματοποιείται καθώς κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου και σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία δεν θα υπάρχει ενημέρωση στις ψυχαγωγικές εκπομπές, αλλά μόνο στις αμιγώς ενημερωτικές εκπομπές και στα δελτία ειδήσεων.
Ο Δήμος Βερύκιος παραμένει στο δυναμικό της τηλεόρασης του Alpha καλύπτοντας το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, όπου ως γνωστόν είναι ο διαπιστευμένος συντάκτης του καναλιού εδώ και πάρα πολλά χρόνια.
Πάντως στο σημερινό «Happy Day» η Σταματίνα Τσιμτσιλή κατά τη διάρκεια της ζεύξης με το ραδιόφωνο του Alpha και τους Σπύρο Λάμπρου και Δήμο Βερύκιο δεν ανέφερε κάτι συγκεκριμένο επί του θέματος και η σύνδεση ολοκληρώθηκε όπως κάθε πρωί.
Veriko Tchumburidze στο ethnos.gr: «Ανυπομονώ να γνωρίσω από κοντά την πλούσια παράδοση της Κρήτης»
Σοκ στη Φενέρμπαχτσε: Κατέρρευσε στο γήπεδο ο Ακτούρκογλου από σοβαρό χτύπημα στο κεφάλι
Φρίκη στην Κέρκυρα: Πέρασε με το αυτοκίνητο πάνω από σκύλο και τον άφησε να πεθάνει στον δρόμο - Σκληρές εικόνες
Ασυνήθιστο φαινόμενο στην Ηγουμενίτσα: Λιμνούλα έγινε ροζ - Τα πιθανά αίτια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




