• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Συναγερμός στην Κυψέλη για ύποπτη βαλίτσα - Πού διακόπηκε η κυκλοφορίαΟ Ράσελ Μπραντ κρίθηκε ένοχος για έναν βιασμό και τρεις σεξουαλικές επιθέσεις - Είναι ένα βήμα πριν τη φυλακήΑκριβό μου ΕΣΥ: Καταστροφικές πληρωμές στην Υγεία για 400.000 ελληνικά νοικοκυριά - Τι δείχνουν τα στοιχεία του ΠΟΥΣτη φυλακή ο ιδρυτής της ΜΚΟ MKO «Παιδική Χαρά» - Τα «έριξε» στον τζόγο και στη «μεγαλομανία»
δημοφιλές τώρα: Bill Gates: Αυτά είναι τα 4 επαγγέλματα που «αντέχουν» στην AI
Homepage ┋   Τηλεόραση   ┋   09.10.2019 15:40
Newsroom
Newsroom

Σε ποιο κανάλι ξεκινάει εκπομπή η Όλγα Τρέμη και με ποιους συμπαρουσιαστές (vid)

H έμπειρη δημοσιογράφος θα αναλάβει καθημερινή ενημερωτική εκπομπή

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό   ┋

Όλγα Τρέμη και Μαρία Χούκλη (Copyright: NDP)
Όλγα Τρέμη και Μαρία Χούκλη (Copyright: NDP)
Προσθέστε το ΕΘΝΟΣ στη Google

Μετά από τέσσερα χρόνια αποχής από την τηλεόραση, η Όλγα Τρέμη επιστρέφει στην ΕΡΤ, εκεί από όπου ξεκίνησε την καριέρα της. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Happy Day», η έμπειρη δημοσιογράφος θα αναλάβει καθημερινή ενημερωτική εκπομπή μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με την Αντριάννα Παρασκευοπούλου.

Συγκεκριμένα, η εκπομπή θα μεταδίδεται από Δευτέρα έως και Πέμπτη στις 22.00, ενώ μαζί της θα βρίσκονται ο Αντώνης Δελατόλας και ο Ηλίας Κανέλλης. Πιθανή ημερομηνία πρεμιέρας είναι τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου.

Ήταν Ιούλιος του 2014, όταν η Όλγα Τρέμη με δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό και ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το Mega. «Σε αυτό το σημείο επιτρέψτε μου να πω δυο λόγια. Η σημερινή μέρα είναι για μένα μια μεγάλη μέρα γιατί κλείνει για μένα ένας μεγάλος κύκλος. Εννιά χρόνια δεν είναι παίξε γέλασε στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega», είχε αναφέρει η ίδια κατά τη διάρκεια του δελτίου. Λίγους μήνες, όμως, αργότερα, επέστρεψε στο κανάλι της Μεσογείου με σχολιαστές τον Γιάννη Πρετεντέρη και τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Διαβάστε ακόμη

Η νίκη των Δημοκρατικών, τα 450 χαμένα εκατ. του Μασκ και η δύσκολη επόμενη μέρα της τεχνολογικής ελίτ

Στη φυλακή ο ιδρυτής της ΜΚΟ MKO «Παιδική Χαρά» - Τα «έριξε» στον τζόγο και στη «μεγαλομανία»

Έλενα Τοπαλίδου στο ethnos.gr: «Έχω ανάγκη να κοιτάξω τον εαυτό μου στα μάτια, να τον παρηγορήσω, να τον ανακαλύψω»

Ιταλός σεφ απολύθηκε επειδή αρνήθηκε να βάλει ανανά σε πίτσα! Και μπράβο του

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • Όλγα Τρέμη
  • ΕΡΤ
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr