GNTM

GNTM 2: Οι δοκιµασίες του τελικού, οι «κότες» και τα... πούπουλα

Τελευταία Ενημέρωση
Μια ανάσα από τον τελικό του ριάλιτι µόδας, τα κορίτσια συνεχίζουν να δυναµιτίζουν την ατµόσφαιρα µε τα σχόλιά τους, ενώ η Ασηµίνα Χαρίτου δεν βγήκε ποτέ στον αέρα στη «Φωλιά των Κου Κου» του Star και στη συνέχεια εκτόξευσε βέλη µέσω ∆ιαδικτύου µε πολλούς παραλήπτες

«Έχω κάτι νεύρα, σκοτώνω άνθρωπο» είπε η Κατερίνα Καραβάτου στον τηλεοπτικό αέρα, ορµώµενη προφανώς από το λουκ της Ασηµίνας, η οποία προσήλθε για την προγραµµατισµένη συνέντευξη φορώντας ένα µπλουζάκι µε σχόλιο και αναφορά για... «κότες τρίλειρες και µακροπουπουλάτες», όπως αποκάλυψε η εκποµπή «Μεσηµέρι #Yes» του Open TV. Την Ασηµίνα τελικά δεν την είδαµε on air -την εποµένη της αποχώρησής της, δηλαδή την Τρίτη- µε το δίδυµο των παρουσιαστών να προσπαθεί να σώσει την κατάσταση λέγοντας ότι η Ασηµίνα θα βρίσκεται σε µία από τις επόµενες εκποµπές.

Η πρώην διαγωνιζόµενη του GNTM προτίµησε να τοποθετηθεί µέσω βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασµό στο Instagram, φορώντας το επίµαχο µπλουζάκι που έγραφε «177 τρίλειρες και µακροπουπουλάτες ψήφισαν ΟΧΙ», υποστηρίζοντας ότι το φόρεσεγιατί θίγειτην καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωµάτων που, κατά την άποψή της, συµβαίνει µε την καταψήφιση του άρθρου 5 στην πρόσφατη αναθεώρηση του Συντάγµατος. Η τροποποίηση προέβλεπε τη ρητή προσθήκη της απαγόρευσης διακρίσεων βάσει σεξουαλικού προσανατολισµού, ταυτότητας και χαρακτηριστικών φύλου. Το 27χρονο µοντέλο διευκρίνισε στο βίντεό της ότι στην εκποµπή «Η φωλιά των Κου Κου» της ζητήθηκε να µιλήσει µόνο για όλα όσα έγιναν µέσα στο σπίτι του GNTM, καθώς και για τα δηµοσιεύµατα που αφορούν την προσωπική της ζωή µε αθλητές.

«Ηθελαν να µιλήσω για διάφορα stories, posts διαφόρων influencers που κάθε τρεις µήνες εµπορεύονται καινούργιο έρωτα για να βρίσκονται στην επικαιρότητα. Πήγα παρ' όλα αυτά και φόρεσα το συγκεκριµένο µπλουζάκι, το οποίο θίγει τη συνταγµατική καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωµάτων. ∆εν ήθελα να κάνω κάποια πολιτική ανάλυση, διότι δεν είµαι πολιτικός, δεν είµαι Μπογδάνος, ούτε Γεωργούλης. Αλλά είµαι πολίτης και είναι πάρα πολύ οξύµωρο ότι βγαίνει ο πρωθυπουργός µας στο BBC και λέει ότι δεν βρήκε αρκετές γυναίκες να κατέβουν στις εκλογές όταν δίπλα του έχει 177 κοριτσάκια» τόνισε µεταξύ άλλων. Ξεκαθάρισε, δε, ότι ακόµα δεν ξέρει σε ποιο κανάλι θα βγει και θα µιλήσει, προαναγγέλλοντας µάλιστα καταιγίδα αποκαλύψεων. Στη συνέχεια, µε νέα της ανάρτηση η πρώην παίκτρια του GNTM αποθέωσε την Κατερίνα Ζαρίφη, ενώ παράλληλα προκάλεσε τον Παύλο Σταµατόπουλο να την καλέσει στην εκποµπή του Open «Μεσηµέρι #Yes».

Αναφορικά πάντως µε την αποχώρηση της Ασηµίνας, τα κορίτσια του GNTM τοποθετήθηκαν µε τον δικό τους τρόπο. «Η Ασηµίνα µπορεί να είναι νεκρή και να πεθαίνει µέσα της µετά την αποχώρησή της» είπε η Ελευθερία, που επίσης αποχώρησε εκ νέου. Η Κάτια από την πλευρά της δήλωσε για τη φίλη της: «Είµαι χάλια γιατί έφυγε η Ασηµίνα, η δύναµή µου, το στήριγµά µου, η φωνή της συνείδησής µου από το παιχνίδι». Εν τω µεταξύ και αυτήν την εβδοµάδα δεν έλειψαν τα... γαλλικά από τις συµµετέχουσες, µε τη Μαρία έξω φρενών να λέει σε έντονο ύφος: «Οταν εγώ είµαι προφίλ, πλάτη πλάτη, δεν βλέπω τον άλλον, προσπαθώ να επικοινωνήσω, αλλά δεν µπορώ καν να γυρίσω το κεφάλι µου να του µιλήσω. Πέντε λεπτά ήταν, πέντε γ@µ@µεν@ λεπτά, δεν µπορούσα άλλο, δεν µπορώ άλλο, τελείωσε, στα @@ µου, να φύγω».

Η ίδια παίκτρια στη φωτογράφιση µε τον παρτενέρ σχολίασε τα εξής: «Ντράπηκα γιατί ο παρτενέρ µου φορούσε ένα κολλητό µπεζ κολάν που διαγραφόταν µέχρι και η ψυχή του».

Στον δρόμο για τον τελικό

Το όλο κλίµα έντασης θα κλιµακώνεται τις επόµενες µέρες, οπότε και το πρόγραµµα του Star θα µεταδίδεται, αντί για δύο, τρεις φορές την εβδοµάδα, δηλαδή ∆ευτέρα, Τρίτη και Πέµπτη στις 21.00. Μάλιστα στο επεισόδιο της ∆ευτέρας, στο οποίο οι εννέα καλλονές θα κάνουν το πρώτο τους διαφηµιστικό σποτ, η αποχώρηση θα είναι διπλή, κατόπιν απόφασης της κριτικής επιτροπής. Στη συνέχεια θα υπάρξουν ακόµη δύο αποχωρήσεις, την Τρίτη και την Πέµπτη. Οπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, οι τέσσερις που αποχαιρετούν το παιχνίδι αυτήν την εβδοµάδα είναι η Πόπη Γαλέτσα, η Κωνσταντίνα Φλώρου, η Αννα Χατζή και η Ιλντα Κρόνι.

Την επόµενη εβδοµάδα οι πέντε φιναλίστ, η Κέισι Μίζιου, η Κάτια Ταραµπάνκο, η Μαρία Μιχαλοπούλου, η Χαρά Παππά και η Αννα-Μαρία Ηλιάδου, ετοιµάζουν τις βαλίτσες τους µε προορισµό το Μιλάνο για τη διαδικασία του ηµιτελικού. Ωστόσο, οι δύο από αυτές δεν τα κατάφεραν και αποχώρησαν. Πρόκειται για τη σύντροφο του Τούρκου ηθοποιού Μπουράκ Χακί, Χαρά Παππά, και την αγρότισσα Μαρία Μιχαλοπούλου.

Το κοινό βγάζει τη νικήτρια 

Οπως είχαµε γράψει σε προηγούµενο τεύχος του «TV Εθνος», στον µεγάλο τελικό της 19ης ∆εκεµβρίου, που θα µεταδοθεί ζωντανά, θα βρίσκονται η Αννα-Μαρία, η Κάτια και η Κέισι. Εκτό ς από την κριτική επιτροπή, που θα ψηφίσει για τη νικήτρια, την επιλογή θα κάνει και το τηλεοπτικό κοινό, το οποίο θα ψηφίσει ηλεκτρονικά, µέσω του star.gr. Σύµφωνα µε το ρεπορτάζ και σε ό,τι αφορά τις δοκιµασίες του τελικού, η πρώτη φωτογράφιση πραγµατοποιήθηκε σε προεδρική σουίτα µεγάλου ξενοδοχείου της Αθήνας, µε τα κορίτσια να ποζάρουν φορώντας πανάκριβα κοσµήµατα.

Σε αυτό το σετ η Αννα-Μαρία Ηλιάδου πήρε τέσσερα δεκάρια, ενώ η δεύτερη Κάτια πήρε τρία 10 και ένα 8 από τον Αγγελο Μπράτη. Η δεύτερη φωτογράφιση είχε διαφορετικό ύφος, αφού οι τρεις διεκδικήτριες έπρεπε να φωτογραφηθούν κατά τη διάρκεια ενός πάρτι σε κάποιο γνωστό µπαρ των βορείων προαστίων, ενώ στην τρίτη οι τρεις καλλονές βγήκαν φωτογραφία αγκαλιά µε τους συντρόφους τους µε θέα την Ακρόπολη, εν µέσω µιας βροχερής αισθησιακής νύχτας.

Μέχρι στιγµής οι πληροφορίες θέλουν να προηγείται η Κάτια Ταραµπάνκο και να ακολουθεί µε µικρή διαφορά η Αννα Μαρία. Αποµένει να δούµε πώς θα ψηφίσει το κοινό, το οποίο µπορεί µε την επιλογή του να βγάλει και τη µεγάλη νικήτρια που θα κερδίσει 50.000 ευρώ, πολλά δώρα, καθώς και ένα συµβόλαιο µε πρακτορείο µοντέλων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ APP ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ Ethnos.gr - App Store Ethnos.gr - Google Play
ΣΧΟΛΙΑ <% totalComments %>
ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Tο ethnos.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται ενώ το ethnos.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δείτε εδώ τους όρους χρήσης.

Προσθήκη Σχολίου
<% replyingComment.name %>
Ακύρωση
Το σχόλιό σας έχει προωθηθεί για έγκριση
Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.

NETWORK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΞΥΠΝΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ