Άγριες μέλισσες - Επόμενα επεισόδια: Η Ελένη στη φυλακή, ύποπτη για τον φόνο του Σέργιου
Άγριες μέλισσες

Άγριες μέλισσες - Επόμενα επεισόδια: Η Ελένη στη φυλακή, ύποπτη για τον φόνο του Σέργιου

Τελευταία Ενημέρωση
ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ
Τσουνάµι εξελίξεων έρχεται από τη νέα χρονιά στη σειρά του ΑΝΤ1. Η µεγάλη αδελφή Σταµίρη προφυλακίζεται ως ύποπτη για φόνο, αποκαλύπτεται το παρελθόν του Θωµά, ενώ η ∆ρόσω και ο Νικηφόρος καλούνται να αναλάβουν τις συνέπειες των πράξεών τους

Μεγάλες σεναριακές ανατροπές, που θα καθηλώσουν το τηλεοπτικό κοινό στη συχνότητα του ΑΝΤ1, έρχονται µετά τα Φώτα στην καθηµερινή, δραµατική σειρά εποχής σε σενάριο Μελίνας Τσαµπάνη και σκηνοθεσία Λευτέρη Χαρίτου,« Άγριες Μέλισσες». Συγκλονιστικά γεγονότα από το παρελθόν έρχονται στην επιφάνεια και στοιχειώνουν το παρόν των ηρώων, ενώ άλλοι θα κληθούν να αντιµετωπίσουν τις συνέπειες λανθασµένων και επιπόλαιων επιλογών τους. Την ίδια στιγµή, οι διαµάχες και οι συγκρούσεις στο «∆ιαφάνι» κορυφώνονται, νέοι έρωτες φουντώνουν και άλλοι τελειώνουν άδοξα... Τροµερά µυστικά αποκαλύπτονται, τα οποία φέρνουν καταιγίδα στον Θεσσαλικό Κάµπο.

Οπως είδαµε στο επεισόδιο που προβλήθηκε την προηγούµενη Πέµπτη, ο Νικηφόρος πιεζόµενος από διάφορες καταστάσεις έκανε αυτό που δεν έπρεπε να κάνει: έρωτα µε τη µικρότερη αδελφή της γυναίκας του, τη ∆ρόσω. Ηταν µια στιγµή αδυναµίας για τον ήρωα, για την οποία θα µετανιώσει πικρά, καθώς δεν έχει αλλάξει κάτι στον έρωτά του για την Ασηµίνα. Η διαρκώς αυξανόµενη πίεση, η οµορφιά της µικρότερης Σταµίρενας αλλά και το ποτό τον οδήγησαν στην αγκαλιά της. Οι πληροφορίες που κυκλοφορούν εδώ και εβδοµάδες επιβεβαιώνονται.

Η ∆ρόσω µετά τη βραδιά πάθους µε τον Νικηφόρο θα µείνει έγκυος στο παιδί του. Και φυσικά αυτό δεν µπορεί να µείνει για πολύ καιρό κρυφό... Ολοι οι άµεσα εµπλεκόµενοι θα ενηµερωθούν για την εγκυµοσύνη της, η πρώτη όµως που θα µάθει την αλήθεια τόσο για το µωρό όσο και για την ταυτότητα του πατέρα θα είναι η Ελένη και φυσικά ο ίδιος ο Νικηφόρος. Ο νεαρός Σεβαστός δεν αποποιείται τις ευθύνες του, τις οποίες και αναλαµβάνει. Θα δούµε µε ποιον τρόπο θα γίνει αυτό...

1._1.jpg

Στη δίνη του κυκλώνα η Ελένη

Οι εξελίξεις στη ζωή της Λενιώς θα είναι προσεχώς καταιγιστικές. Λίγο πριν από την αποκάλυψη της εγκυµοσύνης της µικρής της αδελφής, µαθαίνει πως η ένσταση που κατέθεσε στο υπουργείο Γεωργίας για τη δηµιουργία της βιοµηχανικής ζώνης απορρίπτεται. Το χωριό και οι Σεβαστοί είναι εναντίον της, και η ίδια αποξενώνεται και κλείνεται στον εαυτό της. Παράλληλα αποφασίζει να δώσει οριστικό τέλος στην πολύχρονη ιστορία αγάπης µε τον Λάµπρο. Και όταν µια πόρτα στη ζωή κλείνει, τότε µια άλλη ανοίγει... Ο Θωµάς Κυπραίος είναι από την πρώτη στιγµή στο πλευρό της και τα αισθήµατά του σε αυτήν την περίπτωση είναι αληθινά. Οπως και οι προθέσεις του. Οι δυο τους θα γίνουν ζευγάρι, όµως θα έρθει και ακόµη ένα απροσδόκητο περιστατικό στη ζωή τους...

lenio.jpg

Ατυχία για Λάμπρο - Θεοδοσία

Μετά την απόρριψή του από την Ελένη, ο Λάµπρος στρέφεται στη γυναίκα του, τη Θεοδοσία. Η αδιαθεσία που είδαµε στα προηγούµενα επεισόδια δεν οφείλεται σε κάποια ασθένεια, αλλά στο χαρµόσυνο γεγονός που η κοπέλα περίµενε τόσο καιρό για να ολοκληρωθεί η οικογένειά της. Μένει έγκυος, ωστόσο η χαρά της δεν θα κρατήσει για πολύ. Η Θεοδοσία αποβάλλει και αυτό θα φέρει νέα ανατροπή µέσα στην οικογένεια των Σεβαστών. Στο πλευρό της θα σταθεί ο πεθερός της Μιλτιάδης αλλά και η Βιολέτα. Οι δύο τελευταίοι θα προχωρήσουν σε σχέση. Ακόµη ένα ευχάριστο νέο θα έρθει για τον Μιλτιάδη Σεβαστό. Η Ανέτ µε ένα αριστοτεχνικό σχέδιο θα καταφέρει να αποκαταστήσει σε µεγάλο βαθµό την αδικία που είχε γίνει εις βάρος του από τον αδελφό τους ∆ούκα µε την πλαστογράφηση της διαθήκης του πατέρα τους. Στα επεισόδια της νέας χρονιάς η πλοκή των «Αγρων µελισσών» εστιάζει και στην προσωπική ιστορία της Ανέτ Ρουσώ. Κάτι το οποίο είχε προαναγγείλει η ίδια η Κάτια ∆ανδουλάκη στη µεγάλη συνέντευξη που έδωσε τον προηγούµενο Σεπτέµβριο στο «TV Εθνος». Ενα µεγάλο µυστικό αποκαλύπτεται και θα µάθουµε επίσης πως για πολλά χρόνια ο αδελφός της, ∆ούκας, την εκβίαζε µε αυτό...

melisses.jpg

Συνεργάτης των Ναζί ο Θωμάς

Η ώρα να αποκαλυφθεί το πραγµατικό πρόσωπο του Θωµά Κυπραίου φθάνει. Οχι για τους κατοίκους στο «∆ιαφάνι», αλλά για τους τηλεθεατές µέσω ενός µεγάλου φλας µπακ που θα προβληθεί στις «Αγριες µέλισσες». Ο σύνθετος ψυχικά ήρωας µπερδεύει αριστοτεχνικά την αλήθεια µε το ψέµα ακροβατώντας ανάµεσά τους. Πράγµατι, η οικογένειά του έπεσε θύµα των θηριωδιών των κατοχικών γερµανικών στρατευµάτων στα Καλάβρυτα. Οπως είχαµε δει σε προηγούµενα επεισόδια, ο Νέστορας είχε ερευνήσει το παρελθόν του Κυπραίου. Ηταν στην αντίσταση και στη συνέχεια τα ίχνη του χάθηκαν. Σύµφωνα µε αποκλειστικές πληροφορίες του «TV Εθνος», θα δούµε πως ο Θωµάς την περίοδο της εξαφάνισής του έγινε συνεργάτης των ναζί ύστερα από ένα συγκεκριµένο γεγονός που τον οδήγησε να συνεργαστεί ως καταδότης µε τους κατακτητές.

∆ολοφονική απόπειρα και προφυλάκιση 

Ο ∆ούκας δεν θα αφήσει ατιµώρητο τον Θωµά µετά τον εκβιασµό που του έκανε ο τελευταίος µέσω της Μυρσίνης, έχοντας προηγουµένως ανακαλύψει πως εκείνος δολοφόνησε τον Γιάννο Σεβαστό. Ο ∆ούκας θα στήσει παγίδα θανάτου στον Κυπραίο. Και όχι µόνο µία φορά... Στην επιφάνεια όµως δεν επανέρχεται µόνο ο φόνος του Γιάννου Σεβαστού αλλά και αυτός του Σέργιου από τις τρεις αδελφές Σταµίρη. Ενα τελείως απροσδόκητο και ξαφνικό γεγονός θα στρέψει όλες τις υποψίες πάνω στην Ελένη, η οποία και θα συλληφθεί ως ύποπτη για τον φόνο του µεγαλύτερου γιου του ∆ούκα. Η Ελένη προφυλακίζεται, χωρίς ωστόσο να οµολογήσει το παραµικρό για τον φόνο.

Από εκεί και πέρα οι ανατροπές της καθηµερινής σειράς του ΑΝΤ1 «Άγριες μέλισσες» θα είναι πραγµατικά συνταρακτικές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ APP ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ Ethnos.gr - App Store Ethnos.gr - Google Play
ΣΧΟΛΙΑ <% totalComments %>
ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Tο ethnos.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται ενώ το ethnos.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δείτε εδώ τους όρους χρήσης.

Προσθήκη Σχολίου
<% replyingComment.name %>
Ακύρωση
Το σχόλιό σας έχει προωθηθεί για έγκριση
Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΞΥΠΝΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ