• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Ο Τραμπ δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του αιχμάλωτου Μαδούρο - Με χειροπέδες και μάσκα στα μάτιαΤουρκική πρόκληση στο Αιγαίο: Πολεμικό παρενόχλησε πλοίο που πόντιζε καλώδιο οπτικής ίναςΤι θα γίνει με το πετρέλαιο μετά την επίθεση ΗΠΑ στη Βενεζουέλα - Τα δύο σενάριαΣέρρες: Νεκρός ψαράς στον Στρυμόνα από ανατροπή βάρκας - Με υποθερμία ακόμα ένας
δημοφιλές τώρα: Μπλόκα αγροτών: «Κλείσιμο και σφράγισμα στα πάντα» - Οι εισηγήσεις πριν την κρίσιμη σύσκεψη και το...
Homepage ┋   Τηλεόραση   ┋   02.02.2020 18:36
Newsroom
Newsroom
Ενότητες στο άρθρο: 📌 Δείτε σε Live Streaming την υπερπαραγωγή του OPEN - Το Κόκκινο Ποτάμι

Live Streaming το Κόκκινο Ποτάμι: Δείτε ζωντανά το αποψινό επεισόδιο (Κυριακή 16/1)

Τούρκοι χωρικοί επιτίθενται στην πομπή από την Αμισό. Η συμπλοκή είναι άγρια. Πολλοί σκοτώνονται, με τους Τούρκους να λεηλατούν τα υπάρχοντα των κατοίκων

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο  
Το κόκκινο ποτάμι
Το κόκκινο ποτάμι

Παιχνίδια της μοίρας, φιλίες και έρωτες που δοκιμάζονται, μεγάλες ανατροπές και ιστορικά γεγονότα που δεν πρέπει να ξεχαστούν στη δραματική σειράς εποχής του Open, «Το Κόκκινο Ποτάμι». Η ιστορική παραγωγή του Open TV, που προβάλλεται κάθε Κυριακή βράδυ στις 21.00 σε σκηνοθεσία Μανούσου Μανουσάκη, βασίζεται στο οµότιτλο µυθιστόρηµα του Χάρη Τσιρκινίδη και ξεδιπλώνει τη ζωντανή μνήμη της Γενοκτονίας του ποντιακού Ελληνισμού.

Διαβάστε ακόμα: Στέφανος Κυριακίδης: «Είναι συγκλονιστικό το τέλος του Θεόκλητου στο “Κόκκινο Ποτάμι”»

Στο 17ο επεισόδιο της σειράς «Το Κόκκινο Ποτάμι» Τούρκοι χωρικοί επιτίθενται στην πομπή των εκδιωγμένων κατοίκων της Αμισού, επιχειρούν να βιάσουν γυναίκες και εκτελούν όσους αντιστέκονται.

Το Κόκκινο Ποτάμι

Από την Αμισό ξεκινά ένα μεγάλο καραβάνι. Οι Έλληνες άφησαν πίσω τους την πατρίδα τους, φεύγοντας πάνω σε κάρα φορτωμένα με όσα υπάρχοντα κατάφεραν να πάρουν μαζί τους μετά την εντολή της εκκένωσης. Στο δρόμο, Τούρκοι χωρικοί επιτίθενται στην πομπή. Η συμπλοκή είναι άγρια. Πολλοί σκοτώνονται, με τους Τούρκους να λεηλατούν τα υπάρχοντα των κατοίκων της Αμισού. Από μακριά, μέσα σε μια άμαξα, η Ιφιγένεια και ο Αλή, γίνονται μάρτυρες της επίθεσης και της φριχτής δολοφονίας μιας μητέρας και του παιδιού της. Η Ιφιγένεια αναγνωρίζει την Βασιλική και την Ευγενία μέσα στο πλήθος. Σηκώνει τα χέρια της θέλοντας να βοηθήσει, κινδυνεύοντας να αποκαλυφθεί.

Το κόκκινο ποτάμι

Στην Αμισό, Τούρκοι πρόσφυγες, εγκαθίστανται με τις οικογένειές τους στα σπίτια των Ελλήνων κατοίκων, ενώ στην Κωνσταντινούπολη ο Κερέμ επισκέπτεται στα κρυφά τον Μίλτο, στο σπίτι των Νικολαΐδηδων και τον ενημερώνει πως Μουσουλμάνοι πρόσφυγες από την Θράκη πήραν τα σπίτια στην Αμισό, ενώ ο αδερφός του δραπέτευσε στα βουνά. Ο Μίλτος δεν θέλει να μείνει άπραγος, παρά τις συμβουλές του Κερέμ.

Οι Τούρκοι φρουροί επιτίθενται στις γυναίκες στο ανθρώπινο καραβάνι, επιχειρώντας να τις βιάσουν. Ανάμεσά τους και η Ευγενία με τη Βασιλική. Οι Τούρκοι συνεχίζουν τις εκτελέσεις σε όποιους τους αντιστέκονται. Στην Αμισό ο Θεόκλητος επισκέπτεται την εκκλησία, οπού ανακαλύπτει έκπληκτος τον Μίλτο. Τον ενημερώνει για το τι έχει συμβεί στην πόλη. Εκείνος αποφασίζει να αναζητήσει τον Θέμη.

Δείτε σε Live Streaming την υπερπαραγωγή του OPEN - Το Κόκκινο Ποτάμι

Διαβάστε ακόμη

Διάγγελμα Τραμπ: Οι ΗΠΑ θα κυβερνήσουν τη Βενεζουέλα - Θα κάνουμε και δεύτερη επίθεση αν χρειαστεί

Τουρκική πρόκληση στο Αιγαίο: Πολεμικό παρενόχλησε πλοίο που πόντιζε καλώδιο οπτικής ίνας

Σκληρή γλώσσα από Γιαννακόπουλο στους παίκτες του Παναθηναϊκού για απάθεια, χαλάρωση και εξωγηπεδική ζωή

Ο Μητσοτάκης, ο «Καποδίστριας» και ο διχασμός που γεμίζει τις κινηματογραφικές αίθουσες

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • Μανούσος Μανουσάκης
  • Open TV
  • Κόκκινο ποτάμι
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr