Φώτης Σεργουλόπουλος: Τέλος το «Divided» από τον Alpha - Ποιο το μέλλον του παρουσιαστή
Τα γυρίσματα της εκπομπής ολοκληρώθηκαν μέσα στις προηγούμενες ημέρες και οι συντελεστές ενημερώθηκαν πως το τηλεπαιχνίδι δεν πρόκειται να συνεχιστεί🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Μέσα στον Μάρτιο ολοκληρώνεται στη συχνότητα του Alpha η προβολή του τηλεπαιχνιδιού «Divided» που δεν κατάφερε να... ενώσει το τηλεοπτικό κοινό στη συχνότητα του καναλιού της Κηφισιάς. Τα γυρίσματα από την εταιρία παραγωγής Green Pixel ολοκληρώθηκαν μέσα στις προηγούμενες ημέρες και οι συντελεστές ενημερώθηκαν πως το τηλεπαιχνίδι δεν πρόκειται να συνεχιστεί.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, η αρχική έγκριση που είχε δοθεί για το τηλεπαιχνίδι ήταν για 85 επεισόδια, δόθηκε μια εκ νέου έγκριση λίγων ακόμη επεισοδίων ωστόσο τελικά αποφασίστηκε η ολοκλήρωση του τηλεπαιχνιδιού λόγω των χαμηλών ποσοστών τηλεθέασης. Ο Φώτης Σεργουλόπουλος, ωστόσο, παραμένει στο δυναμικό του Alpha.
Ήδη ο παρουσιαστής βρίσκεται σε συζητήσεις με την διεύθυνση προγράμματος του τηλεοπτικού σταθμού για κάποιο άλλο πρότζεκτ εκπομπής που ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει αποφασαφηνιστεί εάν θα προβληθεί την φετινή τηλεοπτική περίοδο ή θα πάει για του χρόνου. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Φώτης Σεργουλόπουλος πριν ακόμη αναλάβει το «Divided» συζητούσε για μια άλλη εκπομπή με τον Alpha, η οποία εκείνη την χρονική στιγμή αποφασίστηκε να μην προχωρήσει.
Χτύπημα με πολιτικό αντίκτυπο: Πώς το Ανώτατο Δικαστήριο περιορίζει... και ταυτόχρονα προστατεύει τον Τραμπ
Στη λίμνη Μαραθώνα εξαφανίστηκε το νησί και στην Υλίκη χάνεται το νερό
Άγγελος Συρίγος για ελληνοτουρκικά : Εξαιρετικά δύσκολο να μπει η συζήτηση στη «βαριά» ατζέντα
Τα SMS του υπ. Μεταφορών για την 28η Οκτωβρίου στο στόχαστρο: Έρευνα και αγωγές χιλιάδων ευρώ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




