Ο ΣΚΑΪ «παγώνει» την εκπομπή του Σεφερλή - 24 ώρες καταγραφή οι κάμερες στο «Big Brother»
Tο κανάλι του Φαλήρου ακυρώνει και τη μία «ελεύθερη» ώρα την ημέρα στην οποία έκλειναν οι κάμερες, όπως ίσχυε σε προηγούμενους κύκλους του ριάλιτι🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Tα πάνω-κάτω στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ πρόκειται να φέρει η έλευση του «Big Brother», καθώς η προβολή του σε καθημερινή βάση (11-1 τη νύχτα) εκτόπισε το «Gala» του «My Style Rocks», το οποίο με τη σειρά του μετακομίζει από το βράδυ της Παρασκευής στα μεσημέρια της Κυριακής (14:50), αφήνοντας εκτός προγράμματος την Τατιάνα Στεφανίδου, που θα βγάζει την εκπομπή «Μαζί σου» μόνο κάθε Σάββατο.
Παράλληλα, στον πάγο μπαίνει η νέα εκπομπή του Μάρκου Σεφερλή. Το ήδη βεβαρυμένο πρόγραμμα του ηθοποιού καθώς και οι αλλαγές που θα προκύψουν στην prime-time του καναλιού, αναγκάζουν το νέο project να μεταφερθεί το πιθανότερο για την επόμενη σεζόν.
Non-stop για 24 ώρες την ημέρα οι κάμερες στο «Big Brother»
Σύμφωνα με πληροφορίες της «Real Life» οι κάμερες μέσα στο σπίτι του «Μεγάλου Αδελφού» θα λειτουργούν 24 ώρες την ημέρα. Συγκεκριμένα, το κανάλι του Φαλήρου ακυρώνει και τη μία «ελεύθερη» ώρα την ημέρα στην οποία έκλειναν οι κάμερες, όπως ίσχυε σε προηγούμενους κύκλους του ριάλιτι. Επίσης, σχεδιάζει να δώσει πλήρη πρόσβαση και στο τηλεοπτικό κοινό στα τεκταινόμενα μέσα στο «σπίτι». Όχι με 24ωρο κανάλι σε συνδρομητική πλατφόρμα όπως γινόταν τη δεκαετία του 2000, αλλά με αδιάλειπτο live streaming εικόνας από το «Big Brother» μέσω της ιστοσελίδας του καναλιού.
Μεταπολίτευση: ανώριμη έφηβη ετών 52! Σκάνδαλα, ανάλγητη εξουσία, και… επιστροφή στη 10ετία του ‘50
Ερωτήματα για το έγκλημα στη Σύρο: Δεν ασκήθηκαν διώξεις στο ζευγάρι – Αναπαράσταση ζητά ο εισαγγελέας
3,5 χρόνια μετά τα Τέμπη: Χωρίς ETCS σε κανένα σημείο του δικτύου - Ο ΟΣΕ παραδέχεται τα κενά και «πετάει το μπαλάκι» στη ΡΑΣ
«Πληρώνουμε για να δροσίσουμε ένα μπουκάλι νερό»: Η ζωή στη Γάζα χωρίς ρεύμα και η μάχη για ένα ποτήρι κρύο νερό
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




