Το efood δημιούργησε μια νέα λειτουργία έκτακτης ανάγκης για τους διανομείς του
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Τo efood, έχοντας ως κεντρική προτεραιότητα την ασφάλεια του στόλου διανομής του, δημιούργησε μια νέα λειτουργία έκτακτης ανάγκης, με την οποία οι διανομείς μπορούν άμεσα να καλέσουν σε βοήθεια, σε περιπτώσεις που βρίσκονται σε κίνδυνο.
Η νέα λειτουργία, έχει ενσωματωθεί στο efood riders app, την εφαρμογή που χρησιμοποιούν οι διανομείς κατά την εργασία τους, και συνδέεται με το 112, τον ευρωπαϊκό αριθμό έκτακτης ανάγκης, πραγματοποιώντας άμεσα -με το πάτημα ενός κουμπιού - δωρεάν κλήση προς τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.
Το efood αποτελεί σήμερα μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες με υπηρεσίες delivery στην ελληνική αγορά, εντάσσοντας στο δυναμικό του περισσότερους από 4.000 διανομείς σε όλη την Ελλάδα.
Ενεργό μέρος της στρατηγικής του efood είναι η δημιουργία των καλύτερων συνθηκών εργασίας και ασφάλειας για τους διανομείς του. Για το λόγο αυτό, τους παρέχει τον καλύτερο δυνατό εξοπλισμό, δημιουργεί εκπαιδευτικό υλικό για την ασφαλή οδήγηση, το οποίο διαθέτει μέσα από την πλατφόρμα riders academy και ενεργοποιεί άμεσα τις διαδικασίες για την ασφάλεια των διανομέων, σε περιπτώσεις έκτακτων καιρικών φαινομένων ή καταστάσεων.
«Θύελλα» για το νομοσχέδιο ΥΠΕΝ: Οι fast track εργολαβίες για τη λειψυδρία, η εκτροπή του Αχελώου και το real estate σε 6.500 χωριά
Η αντεπίθεση Μητσοτάκη για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, η «νάρκη» Καρυστιανού και οι μεταγραφές του ΠΑΣΟΚ
Τα Κέντρα Υγείας στην Αττική μετατρέπονται σε «κέντρα συνταγογράφησης» λόγω υποστελέχωσης: Οι 5 μονάδες που «βουλιάζουν»
Ο σχεδιασμός του Μαξίμου μέχρι τις κάλπες: Τι είπε ο Μητσοτάκης για τον χρόνο των εκλογών και το διακύβευμα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




