Η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος μέλος της Global Federation of Insurance Association (GFIA)
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

H GFIA ιδρύθηκε το 2012, με σκοπό την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας του κλάδου στην παροχή πληροφοριών σε διεθνείς ρυθμιστικούς φορείς και την αποτελεσματικότερη συμβολή στον διεθνή διάλογο για θέματα κοινού ενδιαφέροντος.
Είναι μια παγκόσμια, μη κερδοσκοπική ένωση, η οποία εκπροσωπεί εθνικές και περιφερειακές ασφαλιστικές ενώσεις, παρεμβαίνοντας για λογαριασμό τους σε κυβερνήσεις, διεθνείς ρυθμιστικές αρχές και άλλους. Σήμερα αριθμεί ως μέλη της 42 ασφαλιστικές ενώσεις από όλο τον κόσμο.
Η Ελίνα Παπασπυροπούλου, Γενική Διευθύντρια της ΕΑΕΕ, σχολίασε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη συμμετοχή της ΕΑΕΕ ως ενεργού μέλους της GFIA. Στόχος μας είναι να συμβάλλουμε με τις προτάσεις και τις θέσεις μας στο διάλογο που πραγματοποιείται στα όργανα της GFIA για όλες τις εξελίξεις στον ασφαλιστικό κλάδο παγκοσμίως, αλλά και να παρέχουμε χρήσιμη πληροφόρηση στα μέλη μας για ό,τι συμβαίνει σε διεθνές επίπεδο».
Περισσότερες πληροφορίες για τη GFIA εδώ.
Αγωνιστικό έφερε τούμπες και παρέσυρε θεατές σε ράλι στο χώμα - Ένας νεκρός και δύο τραυματίες
Γεωργιάδης κατά Σαλμά μετά τις αιχμές περί νέας δικογραφίας για την Υγεία
Σεισμός 7,4 Ρίχτερ στην Ιαπωνία: Σηκώθηκε ήδη τσουνάμι - «Εκκενώστε παράκτιες περιοχές»
Χαϊδάρι: 13χρονη έπεσε από τον 1ο όροφο σχολείου - Νοσηλεύεται διασωληνωμένη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



