Η Principia στο πλευρό του Πυροσβεστικού Σώματος
Η εταιρεία διοργάνωσε εκπαιδευτικά σεμινάρια σε τέσσερεις περιοχές της χώρας σε μέλη του Πυροσβεστικού Σώματος - Αντικείμενο των σεμιναρίων ήταν οι τρόποι αντιμετώπισης πιθανής πυρκαγιάς σε πάρκα Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό
Η Principia, στηρίζει εμπράκτως το έργο του Πυροσβεστικού Σώματος, παρέχοντας μία σειρά από δωρεάν ενημερωτικά σεμινάρια εκπαιδευτικού χαρακτήρα με θέμα: «Τρόποι αντιμετώπισης πυρκαγιάς σε πάρκα Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας», και συνεισφέροντας έτσι στην ετοιμότητα και την κατάρτιση των στελεχών του.
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος των ενημερωτικών σεμιναρίων εκπαιδευτικού χαρακτήρα σε τέσσερεις περιοχές της Ελλάδας: Κοζάνη (Απρίλιος του 2023), Πτολεμαΐδα (Δεκέμβριος του 2023 στη Σχολή Δοκίμων της Πυροσβεστικής Ακαδημίας), Γρεβενά (Μάρτιος του 2024) και Χαλκιδική (Μάιος του 2024). Τα σεμινάρια παρακολούθησαν 250 Πυροσβέστες από Υπηρεσίες του Πυροσβεστικού Σώματος και 300 Δόκιμοι των Σχολών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, με σκοπό την ενημέρωσή τους για θέματα ασφάλειας και τους τρόπους αντιμετώπισης πυρκαγιάς σε φωτοβολταϊκό πάρκο.
Η διάρκεια του κάθε σεμιναρίου ήταν δύο ώρες και πραγματοποιήθηκε από έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό της Principia. Στο πλαίσιο του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν σχετικά με τη δομή ενός πάρκου παραγωγής ενέργειας από ΑΠΕ, τον τρόπο λειτουργίας του και τον εξοπλισμό Χαμηλής & Μέσης Τάσης, ενώ παρουσιάστηκαν οι ηλεκτρολογικοί κίνδυνοι, τα μέτρα προστασίας και τέλος τα σενάρια πυρκαγιάς με τις απαραίτητες ενέργειες αντιμετώπισης. Το σεμινάριο ολοκληρώθηκε με την επίσκεψη σε κοντινά φωτοβολταϊκά πάρκα, ώστε οι συμμετέχοντες να δουν από κοντά τις εγκαταστάσεις και τα προτεινόμενα μέτρα ασφάλειας και πυρόσβεσης.
Η προσφορά της Principia προς το Πυροσβεστικό Σώμα είναι πολυετής και χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η από κοινού Άσκηση Ετοιμότητας με την 4η Ειδική Μονάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών (4η Ε.Μ.Α.Κ.) τον Οκτώβριο του 2022, που διεξήχθη σε Aνεμογεννήτρια στη Ροδόπη.
Η εταιρεία θα παραμείνει αρωγός προς το Πυροσβεστικό Σώμα, στηρίζοντας το δύσκολο και καθοριστικό έργο του.

Οι μπλόφες του Τραμπ: Γιατί η αμερικανική επίθεση κατά του Ιράν παραμένει υπαρκτή απειλή
Κραυγή απόγνωσης από τα μπλόκα: «Δεν μπορούμε να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας - Παλεύουμε για τα αυτονόητα»
Ειρωνείες Ράμα σε δημοσιογράφο: «Οι Έλληνες νομίζετε ότι είστε απόγονοι του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη»
Η πρώτη χώρα του πλανήτη που στις 15 Ιανουαρίου 1822 αναγνώρισε την Ελληνική Επανάσταση - Η θυσία 100 Αϊτινών και οι 45 τόνοι καφέ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



