Νέα Διοικητική Ομάδα για την Stoiximan
«Βάζουμε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά»🕛 χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά ┋

H Stoiximan, η ηγέτιδα εταιρεία online gaming σε Ελλάδα και Κύπρο, ανακοινώνει τη συγκρότηση της νέας διοικητικής της ομάδας, η οποία έρχεται να ενισχύσει τη στρατηγική ανάπτυξης και να συνεχίσει τη δυναμική πορεία της εταιρείας.
Τη θέση του Commercial Director αναλαμβάνει ο Κώστας Διορέλης, ο οποίος τα τελευταία 5,5 χρόνια κατείχε τις θέσεις του Director of Trading και Director of Compliance & Regulatory Affairs στην Kaizen Gaming, συμβάλλοντας καθοριστικά στη διεθνή επέκταση της εταιρείας ενώ στο παρελθόν, κατείχε υψηλόβαθμες θέσεις σε μεγάλους οργανισμούς όπως η ΟΠΑΠ Α.Ε., η Intralot και η Vodafone.
Ο Γιώργος Βιτωράκης αναλαμβάνει το ρόλο του Finance Director. Διαθέτει πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο των τυχερών παιγνίων, έχοντας μεταξύ άλλων διατελέσει Διευθυντής Στρατηγικής Ανάλυσης & Επιχειρησιακής Ανάπτυξης στην ΟΠΑΠ Α.Ε.
Η Σοφία Κατσαλή, η οποία αναλαμβάνει το ρόλο της Head of HR, διαθέτει 15 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού σε μεγάλες εταιρείες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Τα τελευταία 8 χρόνια εργάστηκε στην Kaizen Gaming, δημιουργώντας ισχυρές ομάδες σε πολλές αγορές και διασφαλίζοντας τη διατήρηση της εταιρικής κουλτούρας
Head of Operations αναλαμβάνει ο Σπύρος Γέρου, ο οποίος αποτελεί μέλος της ομάδας της Stoiximan για περισσότερα από 10 χρόνια, διαθέτοντας βαθιά γνώση του λειτουργικού μοντέλου της εταιρείας, της εμπειρίας χρήστη, της διαχείρισης διαδικασιών και της βελτίωσης της αποτελεσματικότητας, θέτοντας πάντα τους πελάτες στο επίκεντρο.
Τη θέση της Head of Communications & CSR αναλαμβάνει η Μαρία Καλαποθαράκου. Tα τελευταία 5 χρόνια βρίσκεται στον κλάδο του online gaming, καθώς κατείχε τον ρόλο της Επικεφαλής Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων στην Novibet ενώ διαθέτει πολυετή εμπειρία στον τομέα της εταιρικής επικοινωνίας και της κοινωνικής υπευθυνότητας, έχοντας εργαστεί στην V+O Communication και στην Siemens Α.Ε.
Ο Πάνος Γιαννίσης αναλαμβάνει τη θέση του Head of Legal & Compliance. Είναι Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, ενώ τα τελευταία 4 χρόνια συμμετείχε στο δυναμικό της Kaizen Gaming, έχοντας διαχειριστεί εξ αρχής την αδειοδότηση της Stoiximan από την ΕΕΕΠ, σε εφαρμογή του ελληνικού κανονιστικού πλαισίου. Διαθέτει σημαντική εμπειρία στον τομέα του Compliance, καθώς έχει εργαστεί ως Senior Legal Counsel στην EY και στην ομάδα Legal & Compliance της Viva Wallet.
Ο Managing Director της Stoiximan, Νίκος Φλίγκος, σημείωσε σχετικά: “Η Stoiximan εισέρχεται σε μια νέα εποχή με στόχο τη συνεχή ανάπτυξη και την παροχή κορυφαίας εμπειρίας στα μέλη μας. Η νέα διοικητική ομάδα αποτελείται από πολύ έμπειρα στελέχη, τα οποία φέρνουν μαζί τους βαθιά γνώση του κλάδου και ισχυρή στρατηγική προσέγγιση. Είμαι βέβαιος ότι, με τη νέα μας ομάδα, θα συνεχίσουμε να καινοτομούμε και να ανεβάζουμε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά."
Η κίνηση του Μαξίμου που τίναξε την συνάντηση στον αέρα, η εκδήλωση του Τσίπρα με πρώην και νυν στελέχη τεσσάρων κομμάτων και οι βολές δια αντιπροσώπων στον Δένδια
Σε πύρινο κλοιό το Ιράν: Η σπίθα που «άναψε» το φιτίλι της εξέγερσης - Θα μπορούσαν οι ΗΠΑ να εμπλακούν;
Από την εγκατάλειψη στη μεγάλη ανάπλαση: Ξεκινά το σχέδιο για τους σταθμούς Λαρίσης και Πελοποννήσου
Πώς θα προχωρήσει από εδώ και πέρα η κυβέρνηση στο αγροτικό - Γιατί δε θα γίνει και δεύτερη συνάντηση σήμερα στο Μαξίμου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



