Το instacar προσφέρει το DS3 Hybrid με -50% για τους δύο πρώτους μήνες, σε παλιούς και νέους συνδρομητές
Η προσφορά, η οποία ισχύει έως τις 3 Αυγούστου, διατίθεται αποκλειστικά μέσω της πλατφόρμας του instacar και αφορά το δημοφιλές DS3 Edition France Hybrid🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Το instacar, η εταιρεία που εδραίωσε το ευέλικτο leasing στην ελληνική αγορά, δημιουργεί ξανά τις προϋποθέσεις για την πιο προσιτή μίσθωση αυτοκινήτου, προσφέροντας το νέο DS3 Edition France Hybrid με -50% για τους δύο πρώτους μήνες,, σε όλα τα προγράμματα συνδρομής: Μήνα-Μήνα ή για 12, 24 ή 36 μηνών.
Η προσφορά, η οποία ισχύει έως τις 3 Αυγούστου, διατίθεται αποκλειστικά μέσω της πλατφόρμας του instacar και αφορά το δημοφιλές DS3 Edition France Hybrid, ένα ιδιαίτερα κομψό και τεχνολογικά προηγμένο μοντέλο, που συνδυάζει κομψή αισθητική, υβριδική τεχνολογία και ευελιξία στην καθημερινή οδήγηση.
Οι συνδρομητές μπορούν να αποκτήσουν το premium μοντέλο με άμεση έγκριση εντός 24 ωρών, απολαμβάνοντας όλους τους όρους του ευέλικτου leasing: δωρεάν service, πληρωμένα τέλη κυκλοφορίας, 24ωρη οδική βοήθεια, και όχημα αντικατάστασης σε περίπτωση ατυχήματος ή βλάβης, χωρίς εμπλοκή τραπεζών ή μακροχρόνιες δεσμεύσεις.
Με τη νέα αυτή προσφορά, το instacar ενισχύει περαιτέρω την εμπειρία του σύγχρονου οδηγού, καθιστώντας την πρόσβαση σε υψηλής αισθητικής και τεχνολογίας μοντέλα πιο απλή και προσιτή από ποτέ. Το DS3 Hybrid έρχεται να συμπληρώσει με ιδανικό τρόπο τη φιλοσοφία του instacar, παρέχοντας ελευθερία, καινοτομία και premium εμπειρία στην οδήγηση χωρίς άγχος.
Τα τρία νέα μέτρα για τους αγρότες που ανακοίνωσε ο Χατζηδάκης - «Είμαστε έτοιμοι να τα προχωρήσουμε»
Βίντεο με τη στιγμή της σύλληψης του γιου του Κατρίνη μετά από καταδίωξη - «Κάτσε κάτω»
Χάος στο Μεξικό: Βουλευτές πιάστηκαν στα χέρια μέσα στο Κογκρέσο - Το απίστευτο βίντεο
Στείλτε τον Φραπέ στο Eurogroup:«Δεν θέλω ου!» (Ep12)
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



