• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Τσιάρας για αγρότες: Ανοιχτό κάλεσμα για διάλογο - Τι είπε για τη συνάντηση με βουλευτές της ΝΔΠώς ο Τραμπ μπορεί να «τινάξει στον αέρα» τη συμφωνία Netflix-Warner Bros.Μεγάλη φωτιά σε αγορά στην Αγία Πετρούπολη: Τουλάχιστον ένας νεκρός - Οι πρώτες εικόνεςΗ υπόθεση του «Δότη 7069»: Πώς οι έλεγχοι δεν έπιασαν τον δωρητή σπέρματος με το «γονίδιο του καρκίνου»
δημοφιλές τώρα: Όπου φύγει φύγει οι εργαζόμενοι στο ΕΣΥ: Αδειάζουν τα νοσοκομεία - «Έχουμε εξοπλισμό, δεν έχουμε...
Homepage ┋   Μουσική   ┋   24.02.2021 13:09
Newsroom
Newsroom

Lana Del Rey: Σκέφτηκε να εγκαταλείψει τη μουσική μετά τον θάνατο της Winehouse

Έλαβε την πρώτη κριτική για τη μουσική της, την ίδια ημέρα που πέθανε η Γουάινχαουζ

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό   ┋

επόμενο άρθρο
Λάνα Ντελ Ρέι (copyright: AP image)
Λάνα Ντελ Ρέι (copyright: AP image)

Η Λάνα Ντελ Ρέι (Lana Del Rey) αποκάλυψε ότι σκέφτηκε για λίγο να σταματήσει να ασχολείται με τη μουσική, μετά τον θάνατο της Έιμι Γουάινχαουζ. Η τραγουδίστρια εξήγησε ότι έλαβε την πρώτη κριτική για τη μουσική της, την ίδια ημέρα που η Γουάινχαουζ πέθανε από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ και ναρκωτικών ουσιών, τον Ιούλιο του 2011 σε ηλικία 27 ετών.

«Είχα για 10 δευτερόλεπτα το αίσθημα του ενθουσιασμού και μετά στις ειδήσεις παντού, σε όλα τα τηλεοπτικά δίκτυα, ήταν ότι η Έιμι είχε πεθάνει στα πρώτα της βήματα και είπα ΟΧΙ» ανέφερε η Αμερικανίδα τραγουδίστρια-τραγουδοποιός σε συνέντευξή της στο μουσικό περιοδικό mojo.

«Όλοι με παρακολουθούσαν, γοητεύτηκαν, αλλά προσωπικά ένιωθα ότι δεν ήθελα καν να τραγουδήσω πια» είπε η τραγουδίστρια. Στην ίδια συνέντευξη, η Ντελ Ρέι εξήγησε πως της άρεσε η ανωνυμία της στην αρχή της καριέρας της, προτού γίνει γνωστή σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η Λάνα Ντελ Ρέι, η οποία φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του περιοδικού αποκάλυψε επίσης ότι έχει ηχογραφήσει ένα άλμπουμ με διασκευές κάντρι τραγουδιών.

Τον περασμένο μήνα η τραγουδίστρια κυκλοφόρησε το νέο της σινγκλ «Chemtrails Over The Country Club», το τραγούδι του πολυαναμενόμενου, έβδομου άλμπουμ της με τον ίδιο τίτλο.

Διαβάστε ακόμη

Σε τροχιά γενικευμένων κινητοποιήσεων οι αγρότες σε όλη τη χώρα - Εντείνεται η πίεση στο κυβερνητικό επιτελείο

Διπλό φονικό στη Φοινικούντα: Πώς ήρθε στο προσκήνιο ο ανιψιός για ηθική αυτουργία - Στη Βούλα οι συλλήψεις

Σε επτά κλινικές στην Ελλάδα το σπέρμα του δότη με το «γονίδιο του καρκίνου» - Τι είχε εντοπίσει γιατρός το 2020

Δικαστικός κλητήρας επέδωσε αγωγή για χρέη σε αγρότη στο μπλόκο των Πράσινων Φαναριών

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • Έιμι Γουάινχαουζ
  • Λάνα Ντελ Ρέι
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr