Η Σίλια Κατραλή μας προσκαλεί σε «Μια Εδέμ με χαμηλό ενοίκιο»
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Με την πρώτη της δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Ελεύθερο Κάμπινγκ», η Σίλια Κατραλή μας συστήθηκε και έδωσε το στίγμα της αιρετικής τραγουδοποιού. Με το καινούριο της τραγούδι μάς προσκαλεί στην προσωπική της Εδέμ, «Μια Εδέμ με χαμηλό ενοίκιο» και με αυτό συνεχίζει το ταξίδι της στη δισκογραφία εισάγοντάς μας στο δεύτερο προσωπικό της άλμπουμ.
Πρόκειται για «μία ποιητική αλληγορία για μια Εδέμ που βρίσκεται στο τέρμα του δρόμου, στην άκρη της πόλης και τελικά περισσότερο μέσα μας και γύρω μας, αρκεί να την αναζητήσουμε» μας εξηγεί. Την ιστορία έντυσε με εικόνες μία σκηνοθέτης που μοιράζεται απόλυτα την ίδια αισθητική και μιλάει την ίδια καλλιτεχνική γλώσσα, η Έφη Γούση.
Το οπτικό αποτέλεσμα «ολοκληρώνει μια εικόνα ζωντανού παραμυθιού μέσα σε ένα σουρεαλιστικό πλαίσιο φυσικής και μεταφυσικής αναζήτησης» αναλύει η Σίλια Κατραλή. «Ένα αίνιγμα, μία παρομοίωση για την ανθρώπινη ψυχή που ακουμπά τις προσωπικές χορδές ενός ρομαντικού αλλού, πέρα από το χρόνο».
Στους σταθερούς συνεργάτες της στράφηκε και για τη δημιουργία του τραγουδιού καθώς τους στίχους της Σίλιας Κατραλή μελοποίησε ο Νικόλας Αδέσποτος και ενορχήστρωσε ο Βαγγέλης Καραπέτρος. Η Εδέμ αποτελεί ιδανική πρόγευση για το καινούριο άλμπουμ και τα υπόλοιπα τραγούδια του που θα παρουσιαστούν διαδοχικά μέσα στο 2022. Κυκλοφορεί από την Walnut Entertainment!
Το «δεν έχουμε άλλα» του Μητσοτάκη στους αγρότες, το άνοιγμα του Ανδρουλάκη στα αριστερά του και η υποτιμητική φράση της Καρυστιανού για τους υπόλοιπους συγγενείς
Ώρα μηδέν για τα μπλόκα των αγροτών - Τι θα ζητήσουν σήμερα από τον Μητσοτάκη
«Σαν ταινία φρίκης»: Τραγικός ο απολογισμός μετά τον εκτροχιασμό τρένων στην Ισπανία - Αυξήθηκαν στους 39 οι νεκροί, δεκάδες οι σοβαρά τραυματίες
Η νέα απειλή Τραμπ για δασμούς, η απάντηση των Ευρωπαίων και οι ισορροπίες στη… γειτονιά - Τα νέα δεδομένα «διαβάζει» η Αθήνα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




