Η Βίκυ Καρατζόγλου επιστρέφει στο Σταυρό του Νότου Plus
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η Βίκυ Καρατζόγλου επιστρέφει στο Σταυρό του Νότου Plus και φέρνει μαζί της τραγούδια που ταξιδεύουν, μνήμες που χαράζουν και ελπίδες που…απογειώνουν!.
Μετά από 2+ δύσκολα χρόνια για όλους μας, η Βίκυ ανεβαίνει στη σκηνή του Σταυρού του Νότου Plus και τραγουδάει για όσα αγάπησε και όσα φοβήθηκε, για όσα την απελευθερώνουν από τα βάρη και τα βαρίδια μιας ολόκληρης ζωής, για όσα της δίνουν δύναμη και πίστη να φύγει, να ξεφύγει μπροστά.
Έχοντας στις αποσκευές της έναν ολοκαίνουργιο δίσκο (3’+Κάτι ) και μια νέα, δυναμική μπάντα, φέτος σκοπεύει να μας δείξει το πιο αληθινό και εξωστρεφές πρόσωπο της. Συνοδοιπόροι στην προσπάθειά της η Μαργαρίτα Μυτιληναίου στην επιμέλεια του προγράμματος και στα κείμενα και ο Αντώνης Θυσιάδης στο concept και στην παραγωγή.
Μαζί της οι μουσικοί, Γιώργος Καλογερόπουλος στο μπάσο, Γιώργος Κουρέλης στο πιάνο, Δημήτρης Μεντόγιαννης στη κιθάρα και ο Δημήτρης Μποσινάκος στα τύμπανα. Παρασκευή 13 & 20 Μαΐου, η Βίκυ Καρατζόγλου μας υποδέχεται στο Σταυρό του Νότου Plus για δυο live που δεν πρεπει να χάσει κανείς!
Σε τροχιά γενικευμένων κινητοποιήσεων οι αγρότες σε όλη τη χώρα - Εντείνεται η πίεση στο κυβερνητικό επιτελείο
Διπλό φονικό στη Φοινικούντα: Πώς ήρθε στο προσκήνιο ο ανιψιός για ηθική αυτουργία - Στη Βούλα οι συλλήψεις
Σε επτά κλινικές στην Ελλάδα το σπέρμα του δότη με το «γονίδιο του καρκίνου» - Τι είχε εντοπίσει γιατρός το 2020
Δικαστικός κλητήρας επέδωσε αγωγή για χρέη σε αγρότη στο μπλόκο των Πράσινων Φαναριών
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



