Μέγαρο Μουσικής: Ο πιανίστας και συνθέτης Μένιος Γούναρης παρουσιάζει τον νέο του δίσκο «Set in motion»
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο πιανίστας και συνθέτης Μένιος Γούναρης παρουσιάζει το καινούριο του άλμπουμ με τίτλο «Set in motion» που κυκλοφορεί από την Irida Jazz.
Πρόκειται για έναν δίσκο εμπνευσμένο και ηχογραφημένο εξ’ ολοκλήρου κατά τη διάρκεια της πανδημίας που προσπαθεί ν' αποτυπώσει την ανάγκη για δράση και δημιουργία όπως μαρτυρά και ο τίτλος «Set in motion» (κάτι που πρόκειται να τεθεί σε κίνηση).
Μαζί με τους ταλαντούχους μουσικούς Γρηγόρη Θεοδωρίδη – κοντραμπάσο – και Ιάσωνα Γουάστωρ – τύμπανα – ο Μένιος Γούναρης επιλέγει να κινηθεί στον χώρο της μοντέρνας τζαζ και μας καλεί να γνωρίσουμε τον προσωπικό του ήχο.
Διαβάστε ακόμη
Ταΰγετος: Με φορεία μεταφέρονται στο καταφύγιο δύο από τους ορειβάτες - Διασώθηκαν τέσσερις
Εξαφάνιση 33χρονου γιατρού στην Κρήτη: Λιγοστεύουν οι ελπίδες - Αποχώρησαν οι εθελοντές
Eurovision 2026: Ανακοινώθηκαν τα 14 τραγούδια του Β’ Ημιτελικού της Ελλάδας
Προϋπήρξε η ανάπτυξη μαθηματικής σκέψης από τη γλώσσα; Μια νέα επιστημονική μελέτη ίσως έχει την απάντηση
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



